zondag 23 april 2017

Goedkoper met de trein

Tjemig wat is de trein tegenwoordig duur!! Wij hebben altijd kortingskaarten of zelfs een weekend vrij abonnement gehad, maar sinds Sander een rijbewijs heeft huren we ook vaak een auto; dat is nog niet eens zoveel duurder vaak, en dan sta je wél direct op de goede plek voor de deur!

Volgende week gaan we op kraamvisite en dat is écht heel erg prijzig met de trein! Ik ben de afgelopen weken dus al druk de treinkaartjes in de gaten aan het houden.

Gelukkig zag ik gister dan opeens een leuke actie: met een kortingscode van Snelle Jelle kun je €10 korting krijgen op een dagje naar een grote stad + lunch. Onze bestemming ligt op de route van Rotterdam naar Zwolle, dus ik ga zo'n dagretour naar Zwolle kopen en dan stappen we onderweg even uit. En gaan na de kraamvisite even lekker lunchen in Zwolle. :)

Laat daar nou ook een heel leuke winkel zitten met allemaal pennen, schriften en stempels.... Ok, maar daar moet ik maar even niet aan denken, want anders is de besparing zo weer weg ;) 

8 opmerkingen:

 1. Blokker heeft vanaf morgen treinkaartjes. 14.50 euro. Wel in de daluren, van 9.00-16.00 en na 18.30 uur. Niet op Koningsdag. Alleen in de winkels verkrijgbaar. Zijn tot 7 mei te koop. groetje Lidy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zaterdag en zondag hele dag geldig. Lidy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien is seizoensretour ook iets voor jullie. Drie dagen in het weekend vrij reizen voor €33,00. Dus €11,00 per reisdag. Mascha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lucnhtip voor Zwolle, Boekhandel Waanders met brasserie in een voormalige kerk, lekker eten in een mooie ambiance

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de trein ook altijd wel duur, dus als ik er echt mee moet/wil gaan, dan kijk ik voor kaartjes. Kan ook vaak bv via Social deal, ook met acties van bv lunch erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Etos heeft ook kaartjes in de aanbieding, 2 personen voor 20 euro :) Wel pas geldig na 11.00 uur, maar alsnog flinke besparing ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)