zondag 9 april 2017

Het einde van ons dierentuin-abonnement

Vandaag was de laatste keer dat we met ons abonnement naar Blijdorp zijn gegaan. Komende dinsdag verloopt het abonnement en we hebben besloten dat we het niet gaan verlengen. In plaats daarvan gaan we dit jaar dan voor een abonnement op Plaswijckpark.

Afgelopen jaar zijn we vrij regelmatig naar de dierentuin gegaan. Vaak met zijn drietjes, maar ook wel eens Sander samen met Tobias of ik samen met Tobias. Maar na een jaar is het wel weer even genoeg en tijd voor iets anders. Dus schakelen we weer over naar Plaswijckpark. Nu mijn conditie weer véél beter is dan voorheen is het ook heel gemakkelijk om daarheen te fietsen, dus daar verwacht ik geen problemen meer van. Dus het wordt vast hartstikke leuk.

Vandaag zijn we trouwens ook naar de dierentuin gefietst. Dat ging ook lekker. Het was ook heerlijk weer om lekker te fietsen.

In de dierentuin zelf hebben we niet superveel gezien. We zijn in het Oceanium geweest en hebben de ijsberen en wasbeertjes bekeken. Tobias heeft ook nog even in de speeltuin gespeeld. Daarna zijn we weer richting huis vertrokken.

Het was een leuke dag en een leuk (voorlopig) afscheid van de dierentuin. Ergens in het najaar gaan we wel weer een keertje, want we hebben nog steeds een Rotterdampas en dan kun je één keer vrij goedkoop naar de dierentuin, dus daar gaan we ook wel gebruik van maken.

2 opmerkingen:

 1. Ideaal he, die Rotterdam-pas. Daar zijn wij wel jaloers op. In Den Haag kun je die niet kopen helaas.
  Plaswijck is ook echt heel leuk, daar zijn we (zonder abonnement) al vaak geweest. Onze kinderen vinden het geweldig. Zelfs nu de oudste al 8 wordt. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was er ook niet zoiets als de ooievaarspas in Den Haag?

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)