maandag 10 april 2017

Supertoffe kringloopvondst!

Vandaag besloot ik om eindelijk weer eens naar de kringloopwinkel te gaan. Er staat namelijk alweer 3 weken een grote tas vol met 'zooi' om daar in te leveren. Maar het kwam er maar niet van om erheen te gaan - ik schoof het steeds voor me uit, omdat er een nieuwe kringloop hier in de buurt is gekomen en ik ben dan zo'n muts die constant loopt te twijfelen of ik wel of niet naar die nieuwe toe zal gaan. Tot ik het vandaag zat was en we dus op de fiets naar de nieuwe kringloopwinkel zijn gegaan en even een kijkje hebben genomen. Daarna zijn we direct met een bolderkar vol 'zooi' terug gegaan. Dat kan maar weer het huis uit zijn.

Maar we hebben ook weer wat mee teruggenomen uit de kringloopwinkel. Iets supertofs, al zeg ik het zelf. Namelijk wel 9 Lekturama sprookjesboeken die we nog niet hadden! Het is namelijk zo dat Lekturama twee series heeft uitgebracht. De eerste serie is het meest bekend en is ook (redelijk) makkelijk te vinden. Maar van de tweede serie heb ik dus tot vandaag toe nog nooit één boek kunnen vinden. Dat ik er nu dan 9 tegelijk heb gevonden vind ik wel heel gaaf.

Ik ben dus helemaal in mijn nopjes met mijn kringloopvondst - en daardoor ook met de nieuwe kringloopwinkel die hier in de buurt is geopend. Trouwens niet alleen vanwege die boeken, maar het scheelt ons ook enorm veel tijd als we spulletjes willen gaan inleveren.

Wat was jullie laatste toffe kringloopvondst?

13 opmerkingen:

 1. Een nog nieuwe ladekast van I.keja voor in de hal voor 25 euro, met onderste la op wielen voor de iets zwaardere spullen. Dit was echt een uitzondering, daarna nauwelijks nog iets tegen gekomen wat ik echt kon gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het laatste wat ik kocht was een heel leuke regenponcho van Jip en Janneke voor m'n oudste. Dus geen zeldzame grote schat gevonden voor een prikkie, maar wel leuk en voor weinig iets tegen de regen. :-)

  Hier in deze blog een foto: http://willekeblogt.blogspot.nl/2017/03/week-10-koffie-ochtend-kledingbeurs-en.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. eerlijk gezegd hier nog nooit naar de kringloop geweest. wil wel graag. eerste x maar even zonder spullen en vragen hoe dat werkt (nog nooit spullen ingeleverd bij kringloop).. lang leven google maps, want zo goed ken ik mn dorp ook niet... :p weet dus niet eens waar die zit... :p zag wel dat in t oude pand van schoenenreus nu ook een kringloop zit.. dus 2 adressen op fietsafstand waar ik eens kan gaan kijken.. blijf t uitstellen/vergeten.. :p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat kan je dan blij worden van dit soort leuke vondsten.

  Laatste vondst was een t-shirt van mijn favoriete ontwerpster Gerry Weber! Daar heb ik diverse kleding van, het is altijd met leuke details op verder fijne basiskleding. Daar hou ik van.
  Morgen met mijn dochter naar een nieuw geopende in Den Haag/Ypenburg, we zijn benieuwd.
  In de loop de jaren ben ik erg goed geworden in kleding voor zowel mijn dochter ass zus uit de rekken te plukken, zij zijn blij met mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben er al tijden niet geweest, dus kan zo snel niet iets opnoemen, maar mooi dat je zo geslaagd bent! Dan was het toch een goed idee om even door te zetten en te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wij gaan regelmatig naar de kringloop winkel.
  We leveren er dan gelijk spullen in en komen vooral met interessante boeken thuis!
  Voor de kleinkinderen hebben wij er ook veel kunnen kopen, bv een hele emmer knikkers voor 1.50euro.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wij hebben niet zo'n goede kringloop in de buurt. Voor de echte leuke vondstjes moet ik een stuk verder rijden. Wel kocht ik vorige maand een mooie lockerkast voor de nieuwe kamer van de jongens. Hij zag er goed uit maar was toch nog best prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Recent nog een nieuwe kan voor mijn koffiezetapparaat. 1,50€, nu kunnen we nog lang koffie zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ga graag naar de kringloop en heb ook vaak iets fijns gekocht. Maar echte jubelvondsten doe ik meestal op markten, rommelmarkten of kofferbakmarkten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik had ooit 2 paarse coca cola glazen gehad bij de menu's van de grote gele M, eind vorig jaar vond ik bij de kringloop precies dezelfde in het roze voor 50cent en ik was er blij mee!
  Helaas heeft mijn man hem ondertussen alweer gebroken 😢
  Gelukkig heb ik mijn 2 paarse nog, het zijn fijne glazen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. was je aan de Kanaalweg? groetjes Lidy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh wat heerlijk! Ik kan me helemaal voorstellen dat je daar blij mee bent. Een fijne kringloopvondst kan een heerlijk gevoel geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik scoor iedere keer met kleren, momenteel draag dagelijks 1 of meer kledingstukken van de kringloop. Helemaal blij mee dat dat gewoon lukt.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)