woensdag 12 april 2017

Euroclix Assistent

Ik maak al zo'n 10 jaar gebruik van het spaarprogramma Euroclix. Via deze site kun je punten sparen bij je online aankopen. Ook kun je punten krijgen door op linkjes in emails te klikken en door vragenlijsten in te vullen. Vanaf 1.000 punten kun je in gaan wisselen voor geld. Hoe meer je spaart, hoe hoger de inwisselkoers. 

Ongeveer twee jaar geleden besloot ik om te stoppen met actief Euroclixxen. Ik vond het tijdrovend en had geen zin meer om op mailtjes te klikken. Mijn account heb ik wél open laten staan, omdat ik elke maand clix krijg vanwege de mensen die via mij lid zijn geworden. 

Maar nu is er sinds kort een nieuwe ontwikkeling die het weer interessanter maakt om wat met Euroclix te doen: de Euroclix Assistent. Dit is een Chrome-extensie die een kleine pop-up laat zien zodra je op een site komt waar je clix kunt sparen. En die pop-up zie ik dus best vaak.... Bijvoorbeeld bij het online boodschappen bestellen bij Albert Heijn. Of toen ik toevallig iets bij Groupon bestelde.... Vaker dan ik had verwacht, in elk geval! Je hoeft dan niet eens meer naar de site van Euroclix te gaan om clix te verdienen, dit doe je ook door op de pop-up te klikken.

Kortom: ik spaar inmiddels weer wat vaker clix, zonder dat ik er echt moeite voor hoef te doen. Wie weet zijn er meer mensen die het handig vinden om dit hulpprogrammaatje te gebruiken. Vandaar deze blog, om jullie op het bestaan van de Euroclix Assistent te wijzen. 

5 opmerkingen:

 1. Wat een goede tip! Ik was om dezelfde reden gestopt met euroclix. Nu toch maar weer gaan beginnen. Bedankt voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In Firefox werkt hij ook! Erg handig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. zou erg handig zijn wanneer hij ook echt werkt. Ik moet elke keer na een aankoop mijn clix claimen en vervolgen zelf met een aankoopbewijs komen. Dus allesbehalve zonder er wat voor te hoeven doen. Voorheen bestelde ik via de website en kreeg ik mijn verdiende clix vanzelf. Niet echt handig dus die ässistent".

   Verwijderen
 3. Ik heb hem ook aan staan. Is ideaal. Nu bijna bij de 5000 clix en dan ga ik een uitbetaling aanvragen.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)