woensdag 7 maart 2018

Geef een boek cadeau

Ik wil deze actie toch graag even onder de aandacht brengen. Momenteel kun je bij de boekhandel het boek Ronja de Roversdochter voor €2 kopen. Dit is vanuit stichting 'Geef een boek cadeau'. Deze stichting brengt twee keer per jaar goedkoop een pocket-editie van een kinderboek uit; in februari een boek voor wat oudere kinderen en in april een prentenboek. Da's nog eens een leuke manier om de boekenkast van je kinderen aan te vullen!! :)Daarnaast kun je bij verschillende boekhandels ook geld doneren zodat kinderen die het zelf niet zo breed krijgen dit boek ook kunnen krijgen. De boeken worden dan uitgedeeld bij voedselbanken, asielzoekerscentra of basisscholen. Een lijst van boekhandels die hieraan meedoen vind je hier. 

4 opmerkingen:

 1. weet je toevallig ook waar je dit boek online kan kopen voor dit bedrag of dat een primera oid ook meedoen voor die prijs ? (hier geen echte boekhandel.. dorp he :p)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een leuke actie!! Ik vind het wel goed, dat boeken wat meer gepromoot worden. Volgens mij doet (voor)lezen ontzettend veel voor de ontwikkeling van kinderen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat denk ik wel, ja. Sowieso qua woordenschat, maar ook op het gebied van leren inleven in anderen en zulke dingen kan voorlezen een hoop doen :)

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)