woensdag 4 juli 2018

Kinderschatten

Tobias is een echte "schatzoeker". Ik kan er altijd enorm van genieten als hij weer eens iets heeft gevonden dat ie helemaal geweldig vindt. Dit kan vanalles zijn: een mooi snoeppapiertje, een steen of een stukje glas dat hij aanziet voor een diamant. ;) Natuurlijk mag hij niet alles oprapen / mee naar huis nemen, maar soms wel.

Gister vond hij tijdens een wandeling in het park bijvoorbeeld een badminton-shuttle / pluimpje. Hij is er direct helemaal weg van, waarschijnlijk door de vrolijke kleurtjes. Gisteravond was het 't laatste waar hij mee speelde voor hij naar bed moest en toen hij vanmorgen opstond ging hij hem ook direct weer pakken. En natuurlijk moest de shuttle ook mee naar school, zodat hij hem in de kring kon laten zien. "Dit is om tennis mee te racken" vertelde hij de juf. Een ander kindje dacht dat het een piek was voor in de kerstboom. Heerlijk die kinderlogica. <3
1 opmerking:

  1. Wat leuk dat hij zo blij kan worden van zoiets kleins. Het is ook wel een vrolijk ogende schat : )

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)