dinsdag 28 augustus 2018

Een nieuwe bullet journal

Vorig jaar besloot ik om voor 2018 een soort hybride uitvoering te maken van deels bullet journal en deels agenda. Ik heb heel erg mijn best gedaan om dit te laten werken, maar helaas werkt het echt niet voor mij. Ik miste een stukje flexibiliteit. Er zijn periodes dat ik enorm veel inspiratie heb. In die weken kwam ik ruimte tekort. En er zijn ook periodes dat ik juist even helemaal geen inspiratie heb. In die weken bleven de bladzijdes die ik had gereserveerd voor projecten of creatieve uitspattingen leeg. Een beetje zonder als je gebruik maakt van een duur notitieboekje. Als ik het gebruik vind ik het zeker het geld waard, maar dan moeten er geen hele gedeeltes leeg blijven, vind ik.

Kortom: ik was niet tevreden met mijn huidige bullet journal. Elke keer nam ik me voor om er toch maar wat van te maken, maar het kwam niet meer van de grond. Na de zoveelste poging moet ik nu dan toch maar voor mezelf toegeven dat ik niet goed heb ingeschat hoe het voor mij zou uitpakken met deze combinatie van een agenda en bullet journal. Weer wat geleerd. ;)

Vandaag ben ik dus naar de HEMA gegaan voor een nieuw notitieboekje en ga ik een frisse start maken. Ik ben benieuwd of ik er dan weer wat meer plezier in ga krijgen. Het kan natuurlijk ook nog zo zijn dat bullet journallen niet meer zo bij me past. Dat ga ik de komende tijd maar eens uitzoeken...

Hebben jullie wel eens gehad dat je een hobby had en dat je het (opeens) niet meer zo leuk / interessant vond?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)