zaterdag 24 november 2018

Black friday - deel 2

Ondanks mijn voornemen om niets te kopen heb ik gister toch wat dingen gekocht. De reden hiervoor was dat ik me toch opeens besefte dat ik wél wat dingetjes nodig had, grappig genoeg juist door reacties op mijn blogje over black friday. Dus bedankt voor jullie reacties, dankzij jullie heb ik wat kunnen besparen.

Dus wat heb ik uiteindelijk gekocht?

 • Bij Kruidvat hadden ze een aanbieding: 3 stuks Lego halen, en maar voor 2 betalen. Dus uiteindelijk heb ik 3 zakjes Lego gekocht voor €6. Eentje gaat in Tobias' schoen, eentje in de zak en een onder de kerstboom. 
 • Bij de Hema kocht ik een onesie met 20% korting, voor in de zak
 • Bij H&M kocht ik 2 stuks kerstkleding met 20% korting, want volgende maand hebben we dat toch nodig voor het kerstdiner op school en met de kerstdagen zelf.
 • Bij Albert Heijn kocht ik een Google home mini. Normale prijs €59 en nu €24 (met inlevering van 250 airmiles!) Sander en ik hadden het er al over gehad om die te kopen als kerstcadeautje, dus nu is het wel een stuk goedkoper dan volgende maand. 

Dit waren allemaal dingen die ik anders ook wel had moeten / willen kopen, en nu heb ik er dus wat op kunnen besparen. Volgend jaar zal ik denk ik vooral voor de cadeautjes die op 5 december worden gegeven, toch echt wachten tot black friday, want het scheelt toch wel weer wat en het is ook wel relaxed dat die dag bij alle winkels aanbiedingen zijn, waardoor je ook in 1 keer alles kunt halen. 


Ik ben wel benieuwd wat jullie nu uiteindelijk wel of niet hebben gekocht... :) 

14 opmerkingen:

 1. Niks gekocht. Had ook niks perse nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Uiteindelijk niets gekocht. Voor de Airfryer vd Liedel had ik voor opening al voor de deur moeten liggen! dat gaat me nu net iets te ver voor 9 euro. Van de robotzuiger ben ik niet zeker, als ik reviews lees werkt dat niet altijd zo goed, vooral op tegelvloeren en voor gebruik moet je veel opzij zetten.
  Kan haar maar beter een goede dweil geven misschien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is zeker waar. Wij hebben ook de ervaring dat het niet altijd even handig is, zeker omdat Tobias vaak treinbanen op de grond maakt en dan moet dat altijd eerst helemaal van de vloer af. Als je geen jonge kinderen hebt is het denk ik wel handiger

   Verwijderen
 3. Nieuwe jurk gekocht die ik nodig had maar die ik 2 maanden geleden te prijzig vond. Nu met 20% korting aangeschaft (en nee, de prijs was niet eerst begin deze maand omhoog gegaan en toen die 20% eraf..).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij? Ik durf het niet te zeggen,best wel dure spullen. Aan de andere kant, als je ze tóch van plan bent te kopen kun je het beter nu doen met flinke korting.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. helemaal niets gekocht,al dagen niet ook helemaal niets nodig

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Niets gekocht, ik heb wel altijd een lijstje met spullen die ik nodig heb in mijn telefoon staan. Ik besloot om dat lijstje even na te lopen, maar juist die artikelen waren niet in de aanbieding. Het ging om een rol behang en Curver wasmanden voor onze nieuwe zolder.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat moet je nu doen met een Google Home???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is sowieso een boxje, dus je kunt er muziek mee afspelen. Daarnaast kun je hiermee ook een hoop dingen in huis bedienen. We kunnen onze lampen, thermostaatknoppen en chromecast erop aansluiten en dan bijvoorbeeld als we 's avonds naar bed gaan zeg je "google home, we gaan naar bed" en dan zet ie automatisch het licht en de verwarming uit. Dat vindt Sander dan weer helemaal geweldig. ik vind het vooral handig dat ik muziek kan afspelen zonder dat de laptop de hele tijd open hoeft te staan, zoals nu het geval is, omdat we eigenlijk nog geen boxjes in huis hebben

   Verwijderen
 8. Ik kocht een paar warme leren laarzen met 20% korting. Ik had ze anders ook wel gekocht denk ik, maar nu was ik blij dat het ruim 15 Euro korting opleverde!
  Daarnaast moest ik nog wat dingen bij de kruidvat hebben en ze deden online gratis verzenden, plus wat extra acties met 1+1 gratis. Van producten die we altijd gebruiken, dus even meegepakt. Vitamines, tandpasta etc. Voor 70 Euro gekocht en minder dan 38 Euro betaald, dat is toch fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. gister niets gekocht. niets van wat ik wou hebben, zat geen extra korting op dus geen haast mee opeens

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hier een paar gevoerde laarzen met 20% korting, deo met 10% korting en wat hatdware voor de Mac met korting.
  We hadden t nodig en nu was t toch in de aanbieding .

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben nog op zoek gegaan naar een paar Uggs maar kon geen voordelige vinden. Dus kocht ik niets : )

  Nicole@huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...