maandag 16 maart 2020

Tweede week no eating out

Bij deze een verslagje van de tweede week "no eating out challenge". De week waarin ik faalde. Dan weten jullie het vast ;)

Ik vond het deze week een stuk makkelijker dan vorige week. Ik had een stuk minder momenten waarop ik ermee bezig was. Ik werd ook eigenlijk geen enkele keer in de verleiding gebracht. Ik denk omdat mensen nu ook weten dat ik ermee bezig ben. Dat scheelt flink.

Het ging dus allemaal van een leien dakje, behalve op donderdag. Ik weet niet precies hoe het kwam, maar ik was die dag enorm emotioneel en zat niet lekker in mijn vel. Om mezelf op te vrolijken ben ik met een vriendin ergens een kopje koffie gaan drinken met iets lekkers. Sterker nog: met de vriendin die óók meedoet met deze challenge. We gingen dus allebei de fout in die dag. Na afloop zijn we ook nog even bij mij thuis een kopje thee gaan drinken en kwamen toen tot de conclusie dat we dat eigenlijk gezelliger vonden dan dat bakje koffie in de stad. Dus volgende keer doen we dat gewoon niet meer. Het is écht niet nodig. Overigens heeft het me wel heel erg geholpen, even mijn hart luchten bij die vriendin. Dus Sandy als je dit leest: heel erg bedankt!

De rest van de week is dus rustig verlopen. De rest van de maand verwacht ik geen problemen; alle eetgelegenheden zijn tot 6 april gesloten! Dat maakt het wel erg gemakkelijk! Maar tegelijk óók extra belangrijk om niet te vertrouwen op dingen als even snel een patatje halen bij de snackbar. Maargoed, er zijn ergere dingen.

5 opmerkingen:

 1. de challenge moet de komende 3 weken geen problemen zijn, als alles op slot zit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, de rest wordt een makkie aangezien alles dicht is inderdaad : )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat zou je wel denken. Alleen veel bedrijven gaan nu afhaal aanbieden. Plus restaurants in de omgeving hebben het nu allemaal heel moeiljk, waardoor ik juist geneigd ben om te zeggen laten we wél afhalen, voordat straks alle restaurants hier in de omgeving failliet zijn als dit allemaal voorbij is... Lastig

   Verwijderen
 3. Graag gedaan!! En je hebt uiteindelijk de challenge tussen ons tweeen toch nog met glas gewonnen. Gefeliciteerd!!!
  Gr. Sandy

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)