maandag 6 april 2020

Weer een leuke gratis actie

Naar aanleiding van de corona crisis bieden steeds meer bedrijven gratis of goedkope diensten waarmee je het thuisblijven wat kan veraangenamen. Twee weken geleden schreef ik al over de Thuisblijvers actie van Bol en het gratis voorlezen van de voorleeshoek, maar nu komt er nog een leuke actie bij van Pathé Thuis, namelijk dat je elke dag een gratis film kunt bekijken. 

Ik ben erg benieuwd welke films er allemaal voorbij zullen komen de komende weken. Ik hoop zelf op leuke romantische films. Of een leuke kinderfilm is natuurlijk ook altijd welkom. 

Wat voor films zouden jullie leuk vinden? 

6 opmerkingen:

  1. De titels die ik gezien heb zijn van oude (voor mij) onbekende films. Zo geef je gratis je gegevens aan pathé. Slimme actie van ze, na afloop wordt je doodgegooid met obscure reclamemails.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En dan doe je unsubscribe en leef je nog lang en gelukkig.
      Die negatieve invalshoek wordt wel flauw hoor, anoniem 11:19. Leuk initiatief, niet iedereen heeft netflix en wat zij jou zien doen is dan toch verwaarloosbaar?

      Ik had gedacht dat we veel gebruik zouden maken van dit soort dingen, maar overdag zijn we nog gewoon aan het werk en 's avonds doen we eigenlijk niet anders dan anders.

      Verwijderen
    2. @ anoniem 11.19 Welke titels????? Je kunt ze per dag pas zien. En gegevens.....die vragen ze niet eens. @ Daantje Dank je voor deze leuke tip. Wij zijn er blij mee:-)

      Verwijderen
  2. Bedankt voor het melden, ga eventjes kijken of het hier in België ook is. Flauwe opmerking van anoniem. Laat ons aub een beetje verdraagzamer zijn. Misschien zijn die oude films die zij niet kent wel heel goed.
    Bernadette

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou de eerste film was redelijk recent.
    Bedankt voor de hint. Was al lid, maar had de actie nog niet gezien.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh leuk! Dankjewel voor de tip. Ik ga eens even kijken.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)