maandag 20 juli 2020

Onze brokkenpiloot heeft het weer voor elkaar ;)

Het lijkt haast een traditie te worden: de dag voor er een vakantie begint gedeeltelijk in het ziekenhuis doorbrengen met Tobias. Ik heb het even nagekeken en we hebben 4 verschillende keren een bezoek aan het ziekenhuis gebracht, en al die keren was toevallig vlak voor of net in de vakantie.

Ook deze vakantie was het weer zo ver. Een dag voor de vakantie begon is hij van het klimrek gevallen. In eerste instantie leek er weinig aan de hand te zijn, maar toen hij na schooltijd naar huis moest fietsen deed het hem opeens zó'n zeer. Toen ik naar zijn arm keek wist ik eigenlijk al direct dat er iets niet goed zat, omdat hij het zo slap hield. Dus voor de zekerheid naar de huisarts, die ons voor een foto naar het ziekenhuis stuurde.

Eenmaal daar bleek dat er een scheurtje in zijn bot zat, ter hoogte van de elleboog, maar dat het dusdanig klein en onbetekenend was dat er geen gips omheen hoefde. Wel moet hij een week lang het laten rusten, zodat het kans heeft om te genezen. Maar dat er geen gips omheen hoeft is al heel fijn natuurlijk.

Het is alleen wel erg moeilijk om dat bewegelijke mannetje van ons in bedwang te houden. Hij wil dolgraag spelen, klimmen, stoeien, dansen, meedoen met sporten etc. Toch lukte het tot nu toe wel aardig. Alleen nu het minder pijn begint te doen wordt het wel lastiger. Hopelijk krijgen we bij de controle groen licht om weer gewoon alles te mogen doen. Dan kan onze vakantie écht gaan beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)