maandag 27 juli 2020

Resultaten 3 weken fastburner programma

Door alle commotie rondom het krijgen van een nieuw neefje en de poes ben ik helemaal vergeten om vorige week een update te geven over het fastburner programma dat ik volg!

Vorige week was ik halverwege, en dan was het de bedoeling om een aantal tests uit te voeren om te kijken of het volgen van dit programma al effect heeft. Deze cijfers zijn dus van vorige week, wellicht dat het inmiddels nog beter is geworden, maar dat weet ik dan over 2 weken, als ik het weer ga testen. Maar ik wilde de resultaten van 3 weken sporten toch even delen:


 • Mijn buikomvang is 2 cm smaller geworden
 • Mijn taille is ook 2 cm gekrompen
 • Ik kon 54 seconde langer in plank-positie blijven dan de vorige keer (van 1 minuut en 12 seconden naar 2 minuten en 6 seconden)
 • Qua gewicht weinig verschil
Ik ben in elk geval tevreden met het resultaat tot nu toe. Ik ben benieuwd of ik de komende weken nog 2 cm ga kwijtraken of dat het nu minder snel gaat. 

4 opmerkingen:

 1. Maar dat is toch een supergoed resultaat? cm zegt een stuk meer dan kg's en die planktijd is ook goed hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is niet verkeerd zeg! Fijn dat je effect ziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vanavond was er op de BBC news aandacht voor PMDD. Vrouwen kwamen aan het woord die het hebben en artsen krijgen langzaam aan meer kennis over deze ziekte. Ook is er een actielijn in het leven geroepen. Misschien kan je even op hun site kijken als je dat wenst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip. Ik wist dat ze bezig waren, maar niet wanneer het zou worden uitgezonden :)

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)