dinsdag 3 november 2020

Albert Heijn kratjes

Vanwege onze quarantaine hadden we de afgelopen weken flink wat Albert Heijn kratjes opgespaard. We lieten de boodschappen namelijk elke keer voor de deur zetten en betaalden dan via de QR code die we door het raam heen konden scannen. Maar kratjes inleveren was dan even niet mogelijk gaf de bezorger aan. 


Zodoende hadden we gisteravond 8 kratjes staan. Op elk kratje zit 4 euro statiegeld, dus deze week waren de boodschappen voor het gevoel lekker goedkoop. Natuurlijk hebben we dit eerder zelf al moeten betalen. maar ik hou mezelf graag een beetje voor de gek als dat lekker voelt ;) Overigens hebben we vast nog wel meer kratjes in huis van eerdere boodschappenrondes, die dingen zijn multifunctioneel en ook erg handig om even snel wat troep in te gooien of de schone was in te sorteren per kamer. Het gebeurt dan wel eens dat ze even in gebruik zijn als de bezorging weer langskomt. Als we een keer wat krap bij kas zitten kan ik in elk geval zo nog wat kratjes tevoorschijn toveren haha. 
 

In Maart had Albert Heijn kratjes tekort, omdat toen opeens zoveel mensen de boodschappen online gingen bestellen. Nu is dat gelukkig nog niet het geval, maar zo wel, dan zal ik uiteraard de kratjes allemaal netjes inleveren.


Voor degene die ook boodschappen laat bezorgen: worden die kratjes bij jullie ook voor andere dingen gebruikt, of lever je ze direct de volgende bezorgronde weer in? 

8 opmerkingen:

 1. Ik lever ze altijd weer in. Vind ze ook nooit zo schoon om andere dingen in/ mee te doen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik lever ze direct weer in, ze nemen veel ruimte in in mijn voorraadkast :-) Ik begin zelfs al met uitpakken als ze er nog zijn. Scheelt meestal toch weer een of twee kratjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij leveren ze direct in bij bezorgen. Ben ze liever gelijk weer kwijt.
  Groet Isa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat raar dat je ze niet in kon leveren, doe ik hier altijd, ook in coronatijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kon vast wel, maar ze waren in quarantaine. Ik vind het juist heel netjes dat ze het zo deden.

   Verwijderen
  2. Ik lever ze altijd gelijk weer in, dan hoef ik het niet voor te schieten en is het maar weer weg. Wel vergeet ik altijd mn statiegeldflessen mee te geven, dus dat stapelt zich dan wel weer op.

   Ik vind he thuisbezorgen zo'n heerlijke luxe. Inmiddels heb ik het zo'n twee jaar en ik wil voorlopig ook niet anders.

   Verwijderen
 5. Ik gebruikte ze ook voor van alles. Toen wij al een hele tijd geen boodschappen meer afhaalden wilde we ze netjes inleveren, wat ze in de winkel al raar vonden. Nooit het statiegeld terug gekregen. Dus we hadden ze beter kunnen houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is toch maar mooi 32 euro inderdaad! Toch een fijn psychologisch effect ; )

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...