maandag 2 november 2020

Hiep hoi, Tobias jarig!

 Hieperdepiep hoera! Vandaag is Tobias jarig en onze quarantaine is eindelijk voorbij! Dus dubbelop feest. Net op de valreep hebben we via Marktplaats een Nintendo Switch kunnen overnemen van iemand, waardoor we Tobias vanmorgen hebben verrast hiermee. Hij betaalt uiteraard alsnog zelf mee, maar kon er wel direct een extra spelletje bij kopen doordat wij op Marktplaats waren geslaagd. Hij koos voor Mario + rabbids, die toevallig ook nog eens in de aanbieding was, wat dan weer een gelukje voor ons was ;) 


Daarnaast kreeg hij van mijn ouders ook nog eens Mario U Deluxe; deze zat bij de Switch die wij op Marktplaats hadden gekocht, maar hebben we dan als twee losse cadeaus gegeven. Maar hij is dus erg verwend... maar heeft er ook het hele jaar zijn zakgeld voor opzij gezet en van de rest van de familie geld gevraagd. Dus ik ben erg trots op hem, hoe hard hij daar zijn best voor heeft gedaan. 


Morgen begint dan weer het normale leven. Dan wordt hij op school ook nog eens lekker in het zonnetje gezet en mag hij trakteren. Ik denk dat hij deze verjaardag niet snel zal vergeten!

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met Tobias! En wat leuk voor hem dat het gelukt is met de Nintendo. veel speelplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd! Mogen ze bij jullie op school nog wel trakteren? Bij ons al sinds de start van de corona-maatregelen niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij Tobias' school mag het nog wel, maar het moet wel individueel verpakt zijn. Ik heb geen risico genomen en doe dit jaar gewoon zakjes popcorn. Beetje basic, maar dat is maar even zo

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...