maandag 9 november 2020

Fiets is terecht!

 Nou ja, wat ik nou heb meegemaakt! Vanmorgen om 9 uur belde mijn zus. Daan, volgens mij staat jouw fiets naast de rotonde! Ik reed er net langs, ik ga nu terugrijden en maak even een foto.... Vijf minuten later kwam de foto binnen en ja hoor: het was 'm! Ik ben er direct heen gegaan, met mijn net teruggevonden fietssleutels. De fiets stond nog gewoon op slot, dus ik kon hem zo openmaken en weer meenemen. En heb hem nu netjes in de schuur gezet in plaats van voor de deur ! ;)
Het is wel een vreemde zaak.... Wie neemt nou een fiets mee en zet hem dan 300 meter verderop naast een rotonde? Is het een vreemd grapje geweest? Heeft een dief hem daar neergezet met de bedoeling om hem later in te laden? Wilde iemand hem mee naar huis nemen maar viel het toch tegen hoe zwaar mijn fiets was? We zullen er wel nooit achterkomen! Maar ik ben in elk geval blij dat ik mijn fiets weer terug heb! En dat is destijds voor een fiets heb gekozen in een kleur die niet zo vaak voorkomt, waardoor mijn zus hem direct herkende. 

6 opmerkingen:

 1. Wow, dat hoor je toch zelden, dat een fiets terug gevonden wordt. En nu maar standaard in de schuur zetten, en als je op pad bent met een dubbel slot.
  (ik zet zelfs in de schuur mijn fiets met dubbel slot vast, met kettingslot aan een bout in de muur...zo blij ben ik dat ik een fiets heb, die ik niet kwijt wil)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Ja, behoorlijk bizar. Ik snap er echt niks van, maar ben uiteraard wel heel blij dat mijn fiets toch niet zo ver weg was als ik dacht (ik had verwacht dat ze hem wel mee hadden genomen naar het buitenland om daar te verkopen)

   Verwijderen
 3. Zoiets dergelijks heb ik jaren geleden ook eens meegemaakt: fiets gestolen bij het station en later bij ons in het dorp terug gevonden. Je staat raar te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De auto van mijn vader werd ook 300 meter verderop in de wijk gevonden (ergens in de jaren '90), vanwege een piepende v-snaar. Conclusie van de politie: dus toch niet zo geschikt als vluchtauto....gelukkig!

  Groetjes Lily

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...