woensdag 20 januari 2021

Geld van voucher terug

 Vorig jaar zouden wij in de meivakantie naar Frankrijk gaan om nog een keer een weekje rondom Disneyland Parijs door te brengen. Helaas gooide covid-19 roet in het eten en ontvingen wij, net als veel mensen die al een vakantie hadden geboekt, een voucher om later een vakantie te boeken.


Toen ik in de krant las dat de overheid een fonds heeft om de vouchers uit te laten betalen besloot ik om even te bellen naar de organisatie waar ik een vakantie had geboekt, om te vragen of ik al in aanmerking kwam voor uitbetaling van de voucher. Ik mocht mijn reserveringsnummer en bankrekeningnummer doorgeven en dan zouden ze erop terugkomen zodra er iets mogelijk was.


En gister heb ik dan een fijne email ontvangen: het geld wordt binnen 2 weken op mijn rekening teruggestort! Ik ben er heel blij mee, want we kunnen het momenteel goed gebruiken voor het opknappen van onze slaapkamer. We hebben nog behang en een nieuwe kledingkast nodig. Dus het geld komt goed van pas. Nu alleen nog wachten tot de Ikea weer opengaat, want we weten helaas nog niet precies welke kast we willen... Wel qua model, maar niet qua welke deuren we het mooist vinden. In de winkel ziet het er toch weer net anders uit dan op een plaatje! 

1 opmerking:

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)