donderdag 7 januari 2021

Videobellen met de hele klas

Gisterochtend had Tobias voor het eerst een video meeting met de hele klas. 30 overenthousiaste kinderen, een juf en een meester... Het leek wel een kippenhok! Ik had het zo te doen met de juf, die meerdere keren probeerde om het ergens over te hebben, wat elke keer weer in een chaos verzandde!


Tobias had het na 10 minuten eigenlijk alweer gezien. Hij vond het wel leuk om zijn klasgenoten even te zien, maar hij vond het ook erg jammer dat zijn beste vriendje hem niet kon verstaan. Gelukkig was het niet verplicht, dus na een kwartiertje heeft hij het gesprek zelf weggeklikt; hij ging liever verder met de tafels oefenen, zei hij! 😂


Ik ben benieuwd of het volgende keer, als de nieuwigheid eraf is, wat beter gaat. 

2 opmerkingen:

  1. Het lijkt me echt chaos, met de hele klas! Hier doen ze in groepjes van 6 met groep 7 en groepjes van 3 in groep 4. Gewoon 1x per week een halfuurtje. Dat werkt prima

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat klinkt inderdaad een stuk beter dan met de hele klas. :) Morgen mogen ze weer met de hele klas.... 1 ding weet ik wel: we gaan niet weer een kwartier voor het echt begint al inloggen ;)

      Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)