vrijdag 30 april 2021

Opeens een week later

 Zo dan, opeens heb ik alweer een week geen berichtjes gepost! Ik heb het onwijs druk gehad deze week. Gelukkig wel grotendeels met leuke, fijne dingen, dus dat scheelt.


Op zondag zijn we met zijn drietjes naar Lisse gereden om vanuit de auto te genieten van de tulpenvelden. We waren niet de enige die op dat idee waren gekomen, trouwens. Het was erg druk, met auto's, maar ook wandelaard en fietsers. Volgend jaar als het weer mag zou ik ook best een fiets willen huren daar, ik denk dat het leuker is om het op die manier te bekijken dan om er alleen langs te rijden. 


Onderweg in de auto terug naar huis begon Tobias opeens te snotteren en op maandag had hij echt verkoudssymptomen, dus is hij thuis gebleven en heeft een coronatest gedaan. Gelukkig was die negatief én was hij de volgende dag alweer opgeknapt, want voor dinsdag hadden wij een smaakwandeling gepland staan. Tijdens een wandeling van 7 kilometer liepen we langs 6 eetgelegenheden waar je bij elke plek waar je kwam iets lekkers te eten of drinken kreeg. Zeker voor herhaling vatbaar! We konden goed afstand houden, wat in deze tijd toch wel heel fijn is, vind ik. 


Op woensdag had Tobias dan nog een studiedag en is 's middags een vriendin op visite geweest met haar zoon. 


Tussendoor had ik dan ook nog een PMDD healing summit; een hele week met interviews met vrouwen van over de hele wereld die vertelden over hun expertise gebied en wat je kunt doen tegen PMDD. Het was (is!) super interessant en hier ben ik dus ook erg veel mee bezig geweest. Het was enorm leerzaam, wellicht schrijf ik er een keer over op PMDD donderdag. 


Komende week wordt het weer wat rustiger, denk ik. Daar kan ik dan ook wel weer naar uit kijken. 



2 opmerkingen:

  1. Klinkt als een gezellige week! Hadden jullie meivakantie?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, Tobias was maandag thuis vanwege een coronatest, en woensdag had hij studiedag. Onze meivakantie begint morgen :)

      Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)