woensdag 5 mei 2021

coronatest achter de rug

 Tobias heeft zijn coronatest weer achter de rug. Blijkbaar hebben ze sinds kort een heuse "kinderteststraat" bij ons in de buurt. (Het is gewoon dezelfde teststraat als altijd en voor iedereen, maar toen ik vanmorgen belde om iets te vragen over een eerder gemaakte afspraak moest en zou de medewerkster er een afspraak op de "kinderteststraat" van maken. Nou, vooruit dan maar... Fijn dat het gemeld word na 3 eerdere testen, ik hoop niet dat ik er hierna nog een keer gebruik van hoef te maken)


Het heeft overigens wel geholpen, de test was wel anders dan anders, minder lang in de neus bijvoorbeeld. Tobias heeft al 3 keer een gewone test gehad, dus het viel dit keer enorm mee voor hem. En hij kreeg ook nog een mooie pop-it, dus voor hem was het bezoekje 'geslaagd'. Het kind heeft inmiddels 5 pop-its en elke keer weer is hij blij alsof het de eerste is, want ze zijn toch allemaal weer anders van kleur en vorm, dus.... đŸ˜…Dit keer was het een appel met regenboogkleurtjes. Dat maakt hem gelijk heel bijzonder natuurlijk!


Volgend jaar met koningdag ligt de rommelmarkt waarschijnlijk vol met die dingen en raak je ze never nooit meer kwijt.... 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)