zaterdag 11 december 2021

Ben ik nu echt volwassen? ;)

In het gebouw waar de bibliotheek gevestigd zit waar ik werk, zit ook een kunstuitleen. Hier kun je kunstwerken lenen of koop-lenen, waarbij het na een aantal maanden in je eigen bezit blijft. Ik vind het altijd heel leuk om even in de etalage te kijken als ik er langskom, maar vind het altijd wel erg duur. En echt iets voor "grote mensen"; en die categorie voel ik mezelf, ondanks dat ik 36 ben, toch nog steeds niet altijd onder vallen.


Maar woensdag zag ik ik een kunstwerk wat mij dusdanig aansprak, en wat ook nog eens binnen ons budget valt. En op vrijdag viel mijn oog er opnieuw op en vond ik het nog steeds supergaaf en wilde het nog steeds heel graag hebben. Dus heb ik besloten om het te reserveren en volgende week op te halen. Betekent dat nu dan dat ik nu zelf ook Γ©cht een "groot mens" ben geworden? Dat weet ik nog niet πŸ˜‚

Het gaat om dit mozaiek werk: 6 opmerkingen:

 1. Deze vind ik ook heel mooi. Je hebt vast een speelse smaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi ja! Ik heb geen idee van de kosten van zoiets maar het is een gaaf concept!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee hoor! Je bent nog niet volwassen als je je zo niet voelt. Ik ben 50 en voel me soms net een klein kind πŸ˜„πŸ˜„

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb jaren een abonnement op de kunstuitleen gehad. Mijn dochter van toen 4 mocht dat vanzelfsprekend niet. Toch hield en houd ze erg van kunst. En zo hadden wij altijd heel diverse werken aan de muur. Ik vind het nog steeds erg jammer dat wij geen kunstuitleen meer hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend leuk Daantje. Blijf kijken in de kunst, er gaat een wereld voor je open. En je hoeft niet alles mooi te vinden. Het is juist fijn om je eigen smaak te ontdekken.
  Dit kunstwerk is vrolijk en kleurrijk zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is heel mooi en kleurrijk! Wat leuk dat je dit een tijdje in je huis kan hangen Daantje.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)