maandag 6 december 2021

Zo, en dan Kerstmis!

 Dus... Sinterklaas is het land uit, tijd voor Kerstmis! Tobias plaagt mij altijd door te zeggen dat hij kerst niet leuk vindt, maar zodra Sinterklaas enigszins aanstalten begint te maken om weg te gaan, begint hij al over het neerzetten van de kerstboom. 😂Dus op vrijdag toen hij uit school kwam hebben we die samen neergezet. We hebben een handige taakverdeling: Tobias zoekt altijd alle takken uit op grootte, en ik zet de boom in elkaar. Daarna doe ik even in mijn eentje de lampjes en dan doen we samen de rest van de boom versieren. 


Ook het kerstdorpje staat al. Vorig jaar had ik die niet neergezet omdat Yuki toen nog enorm onstuimig was en ik bang was dat ze ertussen zou gaan lopen of dingen op de grond zou gooien, maar dit jaar is ze echt een heel stuk rustiger en had ik er meer vertrouwen in dat het allemaal wel goedkomt. Ik ben wel heel tevreden met hoe het kerstdorpje er nu uitziet. Normaal gesproken probeer ik ook iets te doen qua omgeving, zodat het er meer uitziet zoals in het tuincentrum, maar eigenlijk ben ik dan nooit tevreden. Dus dit jaar ben ik wat meer back to basic gegaan en heb ervoor gekozen om niet los te gaan met mos, sneeuw enz en dat bevalt eigenlijk wel. 
Wanneer gaan jullie het huis versieren voor Kerst? 

1 opmerking:

  1. Onze kerstboom staat al bijna twee weken, haha. We zijn met kerst niet thuis, maar een paar weken weg en ik wilde graag ook de kerstsfeer in huis. Dus, dan maar wat eerder! Ik vind het heerlijk knus, zeker met hoe vroeg het al donker wordt.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...