dinsdag 25 januari 2022

En daar is het dan: corona

 Lang heb ik de dans kunnen ontspringen, maar gisteravond had ik dan toch een positieve zelftest in handen. Die zelftest had ik gedaan vanwege hoofdpijn, neusverkoudheid, vermoeidheid en duizeligheid. Eigenlijk wist ik het al voordat ik had getest; het voelde toch net iets anders dan een "gewone" verkoudheid. Gelukkig blijft het tot nu toe bij milde klachten, dus ik ga er vanuit dat het ook wel zo blijft. 


Waar ik wel een beetje mee zat was de vraag van wie ik dan corona had moeten gekregen. De afgelopen week heb ik vooral binnen gezeten vanwege dat Tobias waterpokken heeft. En de dagen daarvoor had ik ook niks buiten de deur gedaan.... Dus hoe kom ik dan aan corona?!


Blijkbaar hebben mijn hersens er flink over liggen kraken terwijl ik lag te slapen, want toen ik wakker was had ik opeens een gedachte: zou Tobias wellicht bovenop zijn waterpokken ook corona hebben?! Hij heeft donderdag koorts gehad en daarna was hij licht verkouden. Ik heb de afgelopen dagen gedacht dat het gewoon een symptoom van zijn waterpokken was, maar het zou natuurlijk òòk kunnen dat het door corona komt. 


Dus Tobias vandaag ook even snel een zelftestje gedaan en ja hoor: ook hij heeft corona. En ook bij hem blijft het gelukkig tot nu toe bij milde klachten, 💜Sander had een negatieve test, maar die heeft het al eerder gehad - al zegt dat ook niet veel tegenwoordig. 

1 opmerking:

  1. Sterkte hoor, toen ik het had was het vrij mild. Had niet echt door dat ik het had. Hopelijk knappen jullie weer gauw op!

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)