zondag 27 maart 2022

Op kampje

Volgend weekend gaat het dan eindelijk gebeuren: Tobias gaat op kamp met de Scouting! Het is weliswaar geen week-kamp dit keer, maar een weekend-kamp. Maar in elk geval wel heel erg leuk. 


Vorig jaar zou hij ook meegaan op zomerkamp, maar toen werden 3 dagen voor ze weg zouden gaan de regels opeens aangepast, waardoor het kamp op het laatste moment opeens niet door kon gaan. Dat was wel heel erg jammer, maar tegelijkertijd vond ik het ergens ook wel fijn, want ondanks dat Tobias er helemaal aan toe was, was ik dat zelf nog niet.


Dit jaar sta ik er anders in. Dat heeft een aantal redenen:

  • Tobias is inmiddels een jaar ouder en kent de andere kinderen en leiding bij de Scouting dus ook een stuk beter.
  • Tobias heeft inmiddels al een stuk langer zijn zwemdiploma en heeft er in de tussentijd zelfs eentje bij gekregen. 
  • Het is deze keer in Nederland, op ongeveer drie kwartier rijden. Het vorige kamp was in BelgiĆ« en op anderhalf uur reizen. 
  • Het is ook maar een weekendje, dus weinig tijd voor Tobias om heimwee te krijgen. (Ja, daar heeft ie wel eens last van, dus dat is geen angst van mezelf, maar een realiteit waar wij rekening mee houden dat het kan gebeuren)

Ik denk dus dat hij dit keer een geweldig kamp-weekend tegemoet gaat. 

1 opmerking:

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)