vrijdag 3 maart 2023

Voorjaarsvakantie

 Afgelopen week had onze regio voorjaarsvakantie. We hebben een erg leuke vakantie achter de rug. 


Rotterdampas 

Op 1 maart begint het nieuwe Rotterdampas seizoen, dus wilden we de eerste dagen van de vakantie nog even snel wat dingetjes doen met de oude Rotterdampas. Daarom zijn we op zondag gezellig met zijn drietjes naar Duinrell geweest. Tobias ging voor het eerst in een "grote" achtbaan, namelijk de Dragonfly. 
We hebben natuurlijk de foto gekocht. Je ziet het niet aan zijn gezicht maar hij vond het wel echt leuk hoor 😹 Maar hij was ook wel een beetje onder de indruk. 


Op maandag moest Sander werken en ben ik met Tobias naar de bioscoop geweest - ook gratis met de Rotterdampas. 

Dinsdag zouden we met mijn zus en ouders naar Blijdorp gaan, maar die dag ging het helemaal niet goed met mijn oor en had ik verschrikkelijk slecht geslapen. Dus uiteindelijk ben ik thuis gebleven. Tobias is wel meegegaan. Die dag heb ik dus helemaal niets gedaan verder, ik was bekaf. Gelukig had Tobias wel een heel leuke dag.



De volgende dag hebben we heel rustig aan gedaan, we hebben wat gewandeld, een ijsje gehaald en we zijn naar de apotheek geweest - Tobias op zijn skeelers, dus ook gelijk lekker in beweging geweest. 

Gister was ook een rustig dagje voor Tobias, zelf had ik juist een drukke dag met mijn cursus en daarna nog uit eten en naar Cinema in Concert van Belle en het beest. De muziek van de film wordt dan live gespeeld. Heel erg gaaf was het! 

Vandaag is dan alweer de laatste dag van de vakantie. Vanmiddag gaan we misschien nog even naar de spelletjeswinkel. Volgens mij hebben we dan toch best wel veel leuke dingen gedaan en kan Tobias weer terugkijken op een lekker gevulde vakantie met een mooie mix van inspanning en ontspanning 💪

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)