woensdag 22 mei 2024

afval update 11

Resultaat

De eerste week na de vakantie was er 0,9 kilo vanaf. Wat best veel is eigenlijk, aangezien we deze week toch ook nog twee keer uit eten zijn geweest, namelijk voor moederdag en een keertje samen sushi eten toen Tobias op kamp was. 

De tweede week was er 0,4 af. Deze twee weken dus totaal 1,3 kilo kwijt en ik zit nu totaal op 9,5 kilo.  


Eten

We hadden deze twee weken best veel buiten de deur gegeten:
  • Toen Tobias op kamp was hebben we samen sushi gegeten. 
  • Voor Moederdag zijn we naar een Indonesisch restaurant geweest
  • Mijn bonusschoonmoeder was jarig en trakteerde op een uitgebreide lunch inclusief toetjesbuffet

Van Sander en Tobias kreeg ik voor moederdag geen piep-ei, maar een kookboek. Dit hadden ze zelf samen bedacht. Een leuke verrassing natuurlijk! Ze kochten het Lekker snel kookboek van Project Gezond. De komende tijd zal ik hier dus wat meer uit proberen te gaan koken. Ik kan dan lekker afwisselen, want ik heb nu 3 kookboeken van Project Gezond in huis. 


Muffins met crumble en zomerfruit


Beweging

Qua beweging had het wel wat beter gekund de afgelopen 2 weken. Ik haalde mijn stappen de helft van de tijd. Wel heb ik een aantal dagen aardige stukjes gefietst, dat telt natuurlijk ook wel mee. Zo fietste ik bijvoorbeeld naar de GLI bijeenkomst toe. 

Qua workouts heb ik ook minder gedaan dan ik van plan was. Maar ik heb wel mijn best gedaan binnen de mogelijkheden die ik had. Soms komen er gewoon andere dingen tussendoor, waardoor het niet mogelijk is om je precies aan het plan te houden. 

Ontspanning

Ik had de afgelopen weken erg veel afspraken staan en hierdoor wel wat stress en overprikkeling. Daarom heb ik ook wat kruizen in mijn agenda gezet om bewust ook een aantal dagen te hebben waarop ik meer tijd had om weer tot rust te komen. Ik merk in zulke stressige periodes ook wel dat ik wat minder goed in slaap val. Gelukkig lukte het me wel om een aantal dagen uit te slapen, dus dat compenseert dan weer. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)