maandag 20 mei 2024

Wat hangt er op jouw koelkast?

 Vorige week heb ik een planbord gekocht voor op de koelkast. Mensen die ons al langer volgen weten vast wel dat ik een enorme drang heb om altijd overzicht te houden en daar ook regelmatig nieuwe methodes voor probeer. Dit is dus weer een van die probeersels. Ik hoop dat het gaat werken. Mijn zus is er in elk geval alvast erg enthousiast over, dus ik dacht: dat ga ik ook maar eens proberen 😁


Toen ik hem ging ophangen merkte ik eigenlijk opeens op dat de koelkast al aardig vol hing met allerlei dingen:

  • Er hangt een A4 met allerlei uitspraken die ik regelmatig doorlees om te onthouden dat ik wat liever voor mezelf mag zijn
  • Er hangen ook een aantal losse reminders, bijvoorbeeld over het aangeven en aanhouden van mijn grenzen
  • De tekening die Tobias voor Moederdag heeft gemaakt 
  • Magneetjes die we soms meenemen van de vakantie
  • De schoolfoto's hang ik ook altijd op de koelkast
Al met al hangt onze koelkast aardig vol! Ik kreeg het planbord er nog net tussen geplakt 😂




Hoe vol hangt jouw koelkast? Of heb je een 'clean koelkast policy'? 

10 opmerkingen:

  1. Mijn koelkast zit ook zo vol met foto's en tekeningen, maar ik ruim het wel eens per maand weer een beetje op, dan haal ik bijvoorbeeld de oude tekeningen weg, want het wordt wel rommelig als ik alles laat hangen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke magneetjes, briefjes met afspraken, kaarten die ik in musea koop. En een lijst met daarop wat ik wel en beter niet kan eten ivm allergie.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is handig om in de keuken bij de hand te hebben lijkt me inderdaad :)

      Verwijderen
  3. Helemaal niets.
    Mijn planbord is een whiteboard.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wij hebben een inbouw koelkast, dus niets op de deur. Plannen doe ik alleen in de gedeelde cloud agenda.
    Kinderkunst vind je letterlijk in elke kamer van het huis terug. Eens in de zoveel tijd ruim ik alles op, in een doos voor elk kind, en binnen de kortste tijd hangt t weer vol. I love it.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Aan de voorkant niks, links staat het gasfornuis en daar hangen aan magneethaakjes diverse pannenlappen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Bij ons mag alleen aan de zijkant wat hangen ( daar hangen nu magneetjes die de kinderen van de vakantie als souvenir voor ons meenemen. Op de voorkant wil ik niks. Dat vind ik er rommelig uit zien

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is het ook! Als ik soms opeens het zat ben haal ik ook alles eraf en geniet dan even van de rust aan mijn ogen ;) Maar in de loop van de tijd verzamelt zich toch weer vanalles op de koelkast.

      Verwijderen
  7. Inbouwapparatuur hier, dus er hangt niets op. Momenteel hangt er sowieso niets in de keuken. Wat ik moet onthouden, zit netjes in een mapje in m'n telefoon ('bewaken' :))

    Toen m'n dochter klein was, had ik voor haar een planbord. Zo had ze goed overzicht op welke dag ze welke plannen had (school, oppas, overblijven, sport etc.)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Niks. Mijn keuken is zo leeg en strak mogelijk. 1 pot met kruiden planten, 1 fruitschaal met fruit staan erop met de waterkoker/koffiezetapparaat. Verder zeep en een gftafvalbakje (glas met deksel). De rest in de kast.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)