zondag 4 augustus 2024

De derde vakantieweek

 Ook deze week krijgen jullie weer een verslagje van mij van onze derde vakantieweek


Maandag en dinsdag hebben we vrij rustig aan gedaan. Maandag was echt een hele rustdag en dinsdag zijn we pannenkoeken wezen eten bij opa en oma, wat erg gezellig was. Eigenlijk vonden we het beide te warm om andere drukke activiteiten te ondernemen, dus bleven we lekker thuis in de buurt van de ventilator. Wel hebben we ook lekker een ijsje gehaald bij de plaatselijke snackbar.



Woensdag zijn Tobias en ik mee geweest met een busreisje naar Drievliet. Dit was ook erg leuk en we hebben die dag lekker genoten van alle achtbanen en andere attracties. Tobias is wel 6 keer in de Dynamite Express geweest, want er stonden eigenlijk nergens lange wachtrijen. Dit was wel heel erg leuk en fijn.


Donderdag namen we weer een dagje om bij te komen van Drievliet. We hebben even een kopje koffie gedronken bij opa en oma en de rest van de dag was gewoon lekker rustig.

Vrijdag zijn Sander en Tobias naar de bibliotheek geweest en ben ik een high tea gaan doen met mijn moeder en zus. Dit was nog een cadeautje voor de verjaardag van mijn moeder. Ze was er erg blij mee.


Zaterdag zijn we naar de verjaardag van mijn nicht en achterneefje gegaan. Tobias' neef, de oudste van mijn zus, was daar ook dus ze konden lekker samen spelen. 's Avonds hebben we ook nog lekker geplaat. Eigenlijk wilden we BBQen maar het regende een beetje, dus vandaar dat we hebben geplaat.



Zondag gingen we naar plaswijckpark. Tobias kon hier naar harte lust spelen terwijl wij lekker van een kopje koffie op een terrasje genoten. Het was een erg leuke dag. 



Het was weer een geslaagde week met goede afwisseling tussen rustige en drukke dagen. 


1 opmerking:

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)