woensdag 21 december 2011

7 feitjes over Sander en Daantje

Toen ik net even alle blogjes ging bijlezen kwam ik erachter dat ik een award heb gewonnen! Namelijk een award waarbij je 7 feitjes over jezelf moet noemen en die award vervolgens doorgeeft aan 5 andere bloggers, die dat dan ook weer doen. Hartstikke leuk dat we deze award hebben gekregen van Budget Mama :)


Dus bij deze het lijstje met (gekke) feitjes over ons tweetjes...

1. Sander en ik kennen elkaar via Paiq, een datingsite. Drie jaar geleden was ik daar lid van geworden en werd toen door kunstmatige intelligentie gekoppeld aan Sander, maar toen was het gesprek niet zo boeiend.  Twee jaar later kwam ik weer eens op die site en werd toen wéér aan hem gekoppeld. En deze keer sloeg er wél een vonk tussen ons over :)

2. Sander en ik zijn helemaal gek op Delfts blauw! Onze keuken en badkamer zijn helemaal in dat thema, en sinds kort hebben we ook een kerstboom met Delfts blauwe versieringen. Vooral ik kan niks laten staan wat Delfts blauw is... En Sander is allang blij dat ik niet het hele huis roze heb gemaakt, zoals eerst mijn plannetje was.

3. Toen ik werd uitgenodigd om mijn huidige woning te komen bezichtigen, stond ik eerst niet te popelen. Ik had de uitnodiging bijna laten schieten. Onder lichte dwang van mijn moeder ben ik toen eerst eens in een soortgelijke woning van een vriendin van haar gaan kijken. Vanaf dat moment waren zowel Sander als ik helemaal verliefd op de woning geworden. En het voelde gek genoeg al soort van voortbestemd dat dit mijn huis zou gaan worden... En dat werd het ook.

4. Toen ik op mezelf ging wonen transformeerde ik opeens van een relaxt, troeperig meisje in een gestresste opruim-control freak. Ik doe mijn best om een middenweg te vinden. Helaas is Sander niet door hetzelfde proces gegaan, maar hij doet wel ontzettend zijn best.

5. Sander heeft een enorm slecht gevoel voor humor. Als ik hem wil laten lachen hoef ik alleen maar een gekke bek te trekken en te doen alsof ik stoned ben.

6. Ik zeg altijd awkward als ik eigenlijk awesome bedoel. Ik weet dat ik het fout zeg, maar ik vind het zo leuk dat Sander er elke keer weer om moet lachen (vanwege dat slechte gevoel voor humor... )

7. Sander was enorm scheiterig in de Tower of Terror (Disneyland). Ik heb nog nooit iemand zo bang gezien. Maar toch is hij er 6 keer in geweest. Nu zijn we alweer plannen aan het maken om weer terug te gaan naar Disneyland, want het was stiekem ook wel hartstikke awkward. ;)

En wie gaan wij nu de trofee doorgeven? Best lastig, zoveel mensen hebben hem al gekregen en ik gun hem eigenlijk aan alle blogs die ik volg, want jullie zijn allemaal kanjers... Maar ik heb dan de volgende blogs gekozen:
* casa di mama
* kniepertie
* het regent geluk
* hoofd naar boven hart omhoog
* ma vie en vert

3 opmerkingen:

 1. Hoi!
  Bedankt voor de award!
  Ik heb 'm al een keer eerder gekregen....;-)
  Ik zal er natuurlijk wel over bloggen.
  Groetjes Lisette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi, jij bent zo grappig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh joh, je wordt bedankt met z'n tweeën ;-). Nu mag 'k m'n hoofd verder breken over wat er nog meer van en over mij het wwweb opgeslingerd moet worden!
  'k Denk dat de award maar overgespoten moet worden in delftsblauw
  groet

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...