woensdag 21 december 2011

kerstkoekjes bakken

Vandaag hebben Sander en ik kerstkoekjes gebakken. Het recept komt uit het koekjesboekje dat ik vorig jaar voor mijn verjaardag heb gekregen. Het is een vrij gemakkelijk recept met weinig ingredienten, dus het is ook leuk om met kinderen te maken. Mocht iemand het recept willen hebben, zet dan even je email-adres in een reactie; ik stuur dan morgenavond naar iedereen het recept op.
Verder heb ik de kerstvormpjes gebruikt die ik van Sinterklaas heb gekregen. En we hadden gister schrijfstiften gekocht van dokter Oetker, om de koekjes mee te versieren. Alleen bleken daar toch wat niet zo natuurlijke ingredienten in te zitten, al zegt dokter Oetker dat het zonder kunstmatige stoffen is gemaakt. Beetje jammer, maar voor ons persoonlijk mocht het de pret niet drukken...

Dit is het eindresultaat geworden:Ja, jullie zien het goed... sander heeft een vampier gingerbreadman gemaakt ;)
We hebben ons dus prima vermaakt vanmorgen. :) 

2 opmerkingen:

  1. Ze zijn leuk hoor.
    Ik maakte vanochtend kerstkransjes voor in de boom.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zien ze er leuk uit! Ik heb laatst een paar chocoladeletters omgesmolten tot kransjes, dat was ook wel leuk (en lekker natuurlijk!).

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...