zaterdag 31 december 2011

wat zou er in de kikker zitten?!

Toen ik mijn nieuwe woning betrok heb ik van mijn lieve schoonmoeder een mooie spaarpot gekregen in de vorm van een kikker. Al vanaf de eerste dag dat ik hem had, hadden Sander en ik besloten om ons kleingeld er elke keer in te doen, en dan op 31 december 's avonds het geld te tellen. Daar gaan we dan in het nieuwe jaar iets leuks mee doen óf iets leuks van kopen.

We zijn meerdere keren in de verleiding gekomen om tóch maar vast het geld te gaan tellen, maar we hebben ons in kunnen houden. En vanavond is het dan eindelijk zo ver en zullen we het weten... Ik ben nu al reuze benieuwd.

Verder zal ons nieuwjaarsviering eigenlijk niet zo spannend zijn; we krijgen namelijk een logé: de hond van mijn ouders. Die gaan namelijk oud en nieuw vieren bij mijn tante, en wij vonden het zielig om hem met dat vuurwerk alleen thuis te laten zitten. Niet dat de hond nu zo bang is voor vuurwerk, maar als het om 12 uur opeens helemaal losgaat, dan wordt het hem wél vaak teveel.

Wat nog wel even spannend zal zijn is hoe onze konijnenkindertjes gaan reageren op de hond. Hopelijk gaan ze niet zo wild in de kooi rondrennen, want ik heb net het hele huis schoongemaakt, haha! Ach, we zien wel.

We wensen jullie alvast een heel fijne jaarwisseling! En tot volgend jaar maar weer met het bloggen :)

Hebben jullie ook (gekke) zelfverzonnen tradities met oud en nieuw? :)

4 opmerkingen:

 1. Leuk, zo'n financiele verrassing om het jaar mee af te sluiten! Wij kregen met kerst een staatslot en hopen dit jaar op een klapper (je moet altijd blijven dromen ;-)).
  Geen zelfverzonnen maar wel een traditie voor ons op oudjaarsdag: zelfgebakken oliebollen en wafels. Hoop dat het hondje en de konijntjes de jaarwisseling goed doorstaan! En natuurlijk een mooi 2012 toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thuisblijven met de katten, die om een uur of half een mee naar bed mogen alle drie, de enige nacht in het jaar dat dat mag! Fijne jaarwisseling en veel groene wensen voor een blog2012!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Luitjes een plezierige jaarwisseling en een geweldig 2012 gewenst,
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spannend zeg!! Ik ben benieuwd wat erin zit :) Ik heb hier ook net weer een spaarpotje neergezet, maar ben de sleutel kwijt. Ook wel een handige methode, want dan kan ik er dus pas bij als ik die weer heb.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...