woensdag 7 maart 2012

Oeps! de jaarnota!

Vandaag heb ik eindelijk, na lang wachten, de jaarnota van mijn energieleverancier ontvangen. En dat was niet mals! Sander en ik mogen onszelf wel op de vingers tikken.... schreven we vorige week nog zo'n mooie blog over teveel betalen aan de energieleverancier, blijkt dat we zelf ook bijna 500 euro teveel hebben betaald! Ach, we houden het maar op een mooie meevaller! Zeker zo met de trouwerij kunnen we dit geld natuurlijk goed gebruiken. Ons nieuwe maandbedrag is gelijk 40 euro lager, maar misschien stellen we dat nog wel verder naar beneden bij.

Ik voel me nu helemaal opgetogen. Nieuwe baan, lekker veel geld terug én nog ontzettend veel leuke dingen in het verschiet. Ik ben een bofkont! Ondanks alle regen hier in Nederland is voor mij de lente nu toch echt wel begonnen... het voelt allemaal als een heel nieuw begin.  

6 opmerkingen:

 1. Ik had even wat gemist blijkbaar!! Wat super zeg, een nieuwe baan EN zo veel geld terug.
  Genoeg daklozen te helpen in de regio Rotterdam lijkt me. Wat goed, dat je dat gaat doen! Ik wens je voor straks heel veel werkplezier, en nu even genieten van het idee zoveel geld terug te krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, dat is een prachtig bedrag! Dan hebben jullie het nog beter gedaan dan gedacht :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lekker joh! nou het is jullie gegund hoor. Er gebeuren vast nog veel meer mooie dingen als je in een positieve opwaartse spiraal zit. Ik draai maar even mee naar boven!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En opeens heeft je gebespaar zin. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...