vrijdag 23 november 2012

ernstige consuminder-actie

Gisteravond zijn Sander en ik naar het theater geweest. Omdat ik gratis reis tot een zone-grens, zijn we één halte te vroeg uitgestapt. Op die manier hoefde ik niet te betalen. Sander wel ;)

In het theater kwamen we erachter dat je alleen kon betalen met contant geld, dus konden we ook niks te drinken kopen. Dus heb ik een glas van een onbemande bar gepakt en water gehaald in het toilet....  Zo werd het wel een extreem consuminder-avondje ;)

3 opmerkingen:

 1. Hier bij ons in het theater zijn er altijd portemonnee loze pauzes. Krijg je gratis drinken dat halfuurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het niet prettig om helemaal geen geld op zak te hebben. Hoewel ik altijd pin heb ik toch wel ruim een tientje kleingeld op zak. Genoeg om een drankje te doen, mocht ik dat willen. Mijn man heeft ook altijd geld op zak. Hij is ook niet te porren voor zulke acties met haltes uitstappen en geen geld bij je hebben. Dat verpest voor hem het plezier.
  Groetjes Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daantje en ik vinden het juist grappig om op zo'n manier te proberen een paar cent uit te sparen. Misschien komt dat ook omdat wij vaak hele fijne gesprekken hebben als we samen aan het wandelen zijn, dus voor je zo'n voorstelling in gaat nog even samen over de Erasmusbrug wandelen en naar de skyline van R'dam kijken is voor ons ook een vorm van plezier :)

  Ik merk dat als ik kleingeld op zak heb de neiging om het uit te geven erg groot wordt. Daarnaast houden wij via AFAS Personal (vroeger Yunoo) bij waar we ons geld aan uitgeven. Dat gaat supermakkelijk als je pint, maar bij contant geld is het bijna onmogelijk om goed bij te houden waar het aan op is gegaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)