maandag 19 november 2012

tandarts deel 2

Nou, dat was mijn korte maar hevige 'ik-ga-besparen-op-mijn-tandartsverzekerings-avontuur'  weer. Helaas bleek dat ik naast de afgebroken kies ook nog 3 gaatjes had. Dit komt doordat ik in het verleden ook al veel gaatjes heb gehad en onder die gaatjes onderstaan dan weer nieuwe gaatjes. Dus de tandarts heeft me afgeraden om die verzekering te schrappen :(

1 opmerking:

  1. De tandarts kan het je afraden maar ik zou toch even heel goed naar de verzekering kijken. Als ik mezelf even als voorbeeld neem, ik zou komend jaar 252 euro aan premie (totaal per jaar) moeten betalen voor een verzekering die maximaal 450 euro vergoed. Netto wordt er dus maximaal 198 euro vergoed. Heb je elk jaar zeker meer kosten dan je premie maar minder dan de totale vergoeding dan kan het slim zijn om de verzekering te houden, anders is het misschien toch gewoon slimmer om een apart potje te maken met als inleg de premie die je normaal gesproken aan de verzekering zou betalen.

    groetjes Thara

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...