maandag 24 juni 2013

Extra aflossing

Schreef ik vanderweek nog dat het nog wel even zou duren voor we een extra aflossing konden doen, was het vandaag opeens al zo ver! We hadden namelijk opeens een meevallertje... Die ging dus direct op de spaarrekening en toen zaten we opeens boven de 300 euro! Dus ik heb net weer een overschrijving gedaan naar de hypotheek-rekening... :) Helemaal blij! Kan niet wachten tot Sander straks thuiskomt... Ben benieuwd of ie ziet dat ik het bordje heb bijgewerkt... :)

4 opmerkingen:

 1. Leuk is dat he, dat stimuleert enorm om het ook op een bordje te zetten. gefeliciteerd met weer een stukje aflossing:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd!!! Zo'n bordje bijwerken is helemaal een leuke beloning, als je dat kunt doen, zeker als het onverwachts is. Op naar de volgende €300!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een leuke thuiskomer voor hem. Hopelijk let hij een beetje op, en ziet hij het.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om al je blogs weer eens te lezen ..dat het goed gaat en dat jullie zo bezig zijn met jullie inkomsten.
  Ik heb dat helemaal niet en vind geld ook niet belangrijk nou je het hebben van geld wel maar om er veel tijd aan te besteden niet.
  Maar vind het super luek om te zien dat jullie dat wel heel positief benaderen.
  Ik zal op FB niet mee doen met raden van geslacht want ik heb het nu gezien maar was wel mijn eerst e gedachte en toen had ik de blogs nog niet gelezen.

  geniet nog van je vrije tijd en je zwangerschap en een knuf van Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)