dinsdag 20 augustus 2013

Wat een jaar!

Het is alweer een paar dagen geleden dat Sander en ik onze 'papieren bruiloft' vierden. We zijn een weekendje naar Delft gegaan om herinneringen op te halen aan onze trouwdag. Even langs het stadhuis geweest en ook bij de Oostpoort langsgegaan, waar we een jaar geleden een groot gedeelte van onze trouwreportage hebben laten maken. Daarnaast hebben we in een geweldige hotelkamer geslapen die helemaal ingericht was in oceaan-thema, met een supermooie badkamer vol mozaiek en een dubbelbad. Kortom: wij hebben 'het er even flink van genomen' ;) (En wat is zo'n bubbelbad heerlijk als je last hebt van je rug en bekken, zeg!)En wat is er veel moois gebeurt sinds ons ja-woord!! In november hebben we een geweldig huis gekocht, in maart kwamen we erachter dat onze kinderwens al veel sneller in vervulling zou gaan dan we ooit hadden durven hopen (sommige mensen hebben een 'ongelukje', maar ons kindje is juist een 'gelukje'!!) . Een hoop mooie dingen hebben we dus bereikt dit afgelopen jaar.


Ook waren er natuurlijk wat minder leuke dingen. Dat mijn contract niet werd verlengd en ik dus sinds april zonder werk zit, was wel even slikken! We hadden liever nog een jaartje doorgespaard, zodat ik na de bevalling eventueel zélf de keuze zou hebben of ik wel of niet wilde stoppen met werken. Maar helaas is dit anders gelopen.

Gelukkig hebben we vrij snel om kunnen schakelen van een salaris naar de WW-uitkering en redden we het financieel nog prima. We zijn erg benieuwd wat ons komende huwelijksjaar zal gaan brengen :)  


11 opmerkingen:

 1. Nou gefeliciteerd! Je jurk is prachtig! Ben je nog steeds druk op zoek naar werk?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog gefeliciteerd. En nog vele gelukkige jaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk, alles gaat gewoon super toch? Het wordt een geweldig jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd. Je hebt inderdaad een mooi jaar achter de rug. Dat er nog maar veel mogen volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd hoor! Lekker jaar dus, afgezien van het werk-gedoe. De rest is toch super!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd, ondanks het ontslag was het een mooi jaar voor jullie. Dat er nog maar heel veel mooie jaren mogen volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zag je er mooi uit op je trouwdag! En een kind is inderdaad een gelukje. Het leven laat zich niet plannen en deze baby is niet gepland misschien maar juist uit liefde ontstaan. Dat is toch het mooiste uitgangspunt om een nieuw mens op de wereld te zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een ongelukje mag je het nooit noemen (vind ik). Tegenwoordig kies je toch zelf of je een kindje houd of niet. Een onverwacht kindje is gewoon een cadeautje
  Maar ik weet zeker dat je een lieve en.leuke moeder gaat worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd! Dat het alweer een jaar geleden is zeg, dat lijkt veel korter!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd! En komend jaar wordt weer een bijzonder jaar waarin jullie ouders mogen worden!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)