dinsdag 29 juli 2014

Verkoopgroep op Facebook

Een van de weinige dingen die ik écht mis van Facebook is de verkoopgroep van mijn stad. Via die groep kwam ik meestal heel snel van mijn spulletjes af en verdiende dan een leuk zakcentje bij. Nu doen we dat via Sanders account, maar dat betekent wel dat ik dan niet snel met iemand kan overleggen; vaak zette ik dingen er 's morgens op en waren ze 's avonds al de deur uit... Nu gaat daar wat langer overheen. Maargoed, het zij zo.

Afgelopen maand hebben we toch weer voor €75 aan spulletjes verkocht. Waarschijnlijk had dit wel meer kunnen zijn, maar ik zet mijn spullen er altijd vrij goedkoop op, dan ben ik er ook snel vanaf. En dat is momenteel toch wel belangrijk, want als ik zie dat het huis steeds leger wordt dan blijf ik lekker gemotiveerd om door te gaan.

(Daarnaast mis ik ook het contact met een aantal dames die ik via een forum had leren kennen en die in dezelfde maand als ik zijn bevallen. Daar moet ik nog een oplossing voor vinden... )

4 opmerkingen:

 1. je kan evt op je mobiel of tablet oid facebook messenger zetten ? dan zie je alleen je prive berichten, geen tijdlijnen, geen groep, niets... weet niet of het een optie is..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kunt ook gewoon je eigen grenzen stellen! 2 keer een kwartier ofzo. Eierwekker erbij! Zelfdiscipline aanleren! Komt ook goed van pas in de peuter-, kleuter- en vooral in de pubertijd van Tobias :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip. Uiteraard heb ik dit soort dingen al geprobeerd, maar dat werkt dus niet voor mij.

   Verwijderen
 3. Misschien kunnen jullie ergens afspreken met de baby's?

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...