zondag 9 november 2014

Alle honden gaan naar de hemel

Vandaag was even niet zo'n leuke dag. We hebben namelijk ontzettend rotnieuws gekregen van mijn schoonvader. Hun hond is vandaag verongelukt.

Vanmorgen is mijn schoonvader met hun twee honden naar het bos gegaan. De honden spelen en ravotten altijd met elkaar, maar vandaag liep dat dus verkeerd af, want een van de twee honden is tijdens een achtervolging in volle vaart tegen een tak aangelopen en is door deze tak gespiest. Mijn schoonvader heeft direct 112 gebeld, want het nummer van de dierenambulance had hij uiteraard niet zomaar bij de hand. Ondertussen heeft hij zelf 25 minuten de wond dichtgedrukt. Daarna is de hond meegenomen naar de dierenarts om te worden geopereerd.

De dierenarts heeft een slagader nog dicht weten te krijgen, maar toen bleek dat ook Zappa's hart was geraakt en op dat moment dat de arts daar achter kwam heeft Zappa het ook zelf opgegeven.

Het houdt me nu al de hele dag bezig. Ik vind het echt zo'n afschuwelijk verhaal en ik wou dat ik iets kon doen voor mijn schoonouders. Op zulke momenten voelt het enorm klote dat we zo ver weg wonen van ze. :(

13 opmerkingen:

 1. Ooo, wat een vreselijk triest verhaal. Ben zelf een hondengek, dus dit raakt me echt. Wat een verdriet en wat een naar dom ongeluk!
  Veel sterkte voor jou en je schoonouders.
  Groetjes Linette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een verdrietig nieuws. Het is altijd vervelend om dan verder van je familie af te wonen. Je wilt ze dan zo graag opzoeken en een arm om ze heen slaan, hoef je nog niet eens wat te zeggen. Veel sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heftig zeg om zo je hond te zien lijden en op deze manier kwijt te raken.
  Misschien heb je een leuke foto's van Zappa met een gedichtje of leuke herinnering die je kunt mailen naar je schoonouders?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh man...wat erg zeg, echt vreselijk...
  Daar moet je toch niet aan denken om op zo'n manier je hond kwijt te raken..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat erg! Ik weet niet wat zeggen... je schoonouders hebben in ieder geval alles gedaan wat ze konden om hun hond te redden. En inderdaad: alle honden gaan naar de hemel!
  Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat erg, echt een heel naar ongeluk. Moet er niet aan denken dat het je overkomt. Heel veel sterkte voor ze.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een verschrikkelijk ongeluk. Dat zo mee te moeten maken. Heel veel sterkte voor iedereen. Hoe gaat het met de andere hond?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die was eerst heel erg aan het zoeken waar zijn maatje was gebleven. Maar na de mislukte operatie mocht hij ook even bij de hond en heeft mogen snuffelen en wist dus dat zijn maatje dood was :( Wel heel zielig, maar ergens ook wel goed denk ik dat ze het zo hebben aangepakt.

   Verwijderen
 8. Oh, wat een ontzettend naar verhaal. Ik kan me heel goed voorstellen dat je daar helemaal van de kaart van bent. Veel sterkte, ook voor je schoonouders.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat afschuwelijk zeg, moet je toch niet aan denken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is fijn dat de andere hond nog afscheid heeft kunnen nemen, dit is voor later ook belangrijk.
  Maar wat afschuwelijk moet dit voor jouw schoonouders zijn geweest om zo heftig mee te maken dat je hond zo verongelukt.

  Heel veel sterkte voor hun en ook voor jullie, want inderdaad op zulk soort momenten baal je echt zo ver weg te zijn van de mensen die je op zo'n moment heel erg kunnen waarderen.

  Ruby

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Och wat rot nou. Arm dier en arme jullie. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat erg! je hond verliezen is sowieso al erg maar op deze manier...

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...