zondag 9 november 2014

sugar challenge fail

Vanaf het moment dat ik besloot om te stoppen met suiker eten kwam er alleen nog maar suiker op mijn pad. Mijn moeder had muffins gekocht, mijn schoonmoeder heerlijke chocolaatjes.... Dus ik heb het tot nu toe helaas nog maar 1 dag echt volgehouden om helemaal geen suiker te eten.

Maargoed, ik heb opzicht wel een goede reden. Op woensdagmiddag belde de huisarts namelijk. Ze had nog een schemaatje gevonden wat ik de komende maanden moet invullen om te kijken of ik inderdaad last heb van PMS. Dus eigenlijk wil ik dan de komende maanden maar gewoon even alles doen zoals ik dat normaal zou doen. Anders krijgt de dokter misschien een vertekend beeld van mijn klachten.

Enige dat ik wel anders blijf doen is het extra sporten. Ik heb het tenslotte al aan mijn zusje beloofd, dus ik ga nu niet opeens terugkrabbelen.

Enne.... Sinterklaas, mocht u dit lezen: die bestelling van chocoladeletters die ik had geannuleerd, die mag toch gewoon bezorgd worden hoor ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)