donderdag 6 november 2014

Eerste keer schoenen aan....

Vandaag had Tobias voor het eerst schoenen aan! Tot nu toe hielden we het bij slofjes en sokken, omdat hij nog aan het oefenen is met lopen. Maar aangezien oma en opa schoenen hadden gegeven voor Tobias' verjaardag en ze vandaag even zouden oppassen had ik hem zijn nieuwe schoenen aangedaan. Dat vonden mijn ouders natuurlijk erg leuk!

's Middags op de fiets heb ik ze ook weer aangedaan. Ook direct zijn muts en skipakje aangedaan. Lekker warm en het staat ook lekker stoer. En wat is ie dan opeens een grote knul, vind ik!
6 opmerkingen:

 1. Leuk hoor, eerste schoentjes. Ik kijk nu achter mijn computer even naar rechts en daar staat het eerste schoentje van onze dochter. Ze is nu 40 jaar. Ik heb het laten verzilveren en het is nog steeds mooi. Toen ze de schoentjes voor het eerst aan haar voetjes had, is ze een hele dag blijven zitten en maar kijken naar de schoentjes. Ze wilde niet gaan staan, niet lopen, helemaal niets! Zulke dingen vergeet je niet. Ik hoop dat Tobias er lekker mee gaat stappen.
  Groetjes,
  Lianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog niet zo warm aankleden, wat moet hij dan aan als het vriest?

  En kindertjestijd gaat zo snel laat hem maar wat langer een lieve baby/peuter zijn en niet te snel "stoer". Als hij 14 is wil je wel dat hij wat minder stoer doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk bij mams voorop de fiets. Leuke foto !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo ziet hij er inderdaad mooi stoer uit, leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zeg! En het wordt zo inderdaad al een hele vent.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...