vrijdag 7 november 2014

Geefmaand - week 1

De eerste week van de Geefmaand zit er alweer op. Ik heb niet elke dag heftige geef-acties gedaan, maar ik merk wel dat ik er wat bewuster door ben geworden van wat ik geef en wat ik te geven heb.

Op 1 november gaf ik Sander een ochtendje ongelimiteerd uitslapen. Ik laat hem wel vaker liggen, maar meestal maak ik hem dan rond uiterlijk half 10 wel wakker, omdat anders onze plannen in het water vallen. Maar deze dag had ik als voornemen om hem niet wakker te maken. Desondanks was hij om half 10 uitgeslapen en kwam zelf met een grote grijns naar beneden omdat ie zo lekker uit zichzelf wakker was geworden.

Op 2 november was Tobias jarig en gaf ik wat spulletjes weg aan vrienden en familieleden.

Op 3 november besefte ik me dat ik eigenlijk deze geefmaand zoveel mogelijk in het teken van Sander wil zetten. Ik heb hem het afgelopen jaar best wel een beetje verwaarloosd ten opzichte van Tobias. Zelf ontkent hij dit en zegt dat het niet zo erg is, maar ik ga hem gewoon deze maand extra veel in de watten leggen. Deze dag heb ik dus lekker warme witte chocolademelk voor hem gemaakt.

Op 4 november maakte ik een lijst met 21 redenen waarom ik Sander de liefste vind. Vond ie erg leuk!

Op 5 november schreef ik een gedichtje voor iemand. Viel ook goed in de smaak.

Op 6 november besloot ik om voortaan elke week 2 keer met mijn zusje te gaan sporten. Ik vind het zelf niet zo geweldig, maar zij gaf aan dat ze de motivatie goed kan gebruiken en ik wil haar graag helpen.

Vandaag, 7 november, is Sander vrij en ik heb besloten dat ik vandaag zoveel mogelijk positief ga reageren op alles wat hij voorstelt. Sander heeft vaak heel leuke ideeën, maar ik zie vaker beren op de weg. En ik ben al begonnen om dat wat los te laten op gebied van koken, maar dat ga ik ook op andere gebieden meer proberen te doen.

3 opmerkingen:

 1. Ik vind die van het sporten leuk. En wat gezellig dat je zus zo dichtbij woont. Ik wou dat mijn zusjes zo dichtbij waren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die van het sporten vond ik ook geweldig! (al jouw geefacties trouwens) maar hoe je het opschreef ;) zalig....vooral dat zinnetje :
  als ik alleen ga ben ik na een half uurtje weer weg ....
  liefs en fijne dag ondanks de regen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed bezig zeg! Leuk dat je bewust elke dag een actie hebt.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)