maandag 30 maart 2015

Oproepje: appeltaarten voor Stichting Samen Voor Elkaar (Rotterdam)

Bij deze wil ik graag een actie bij jullie onder de aandacht brengen die Sander en ik hebben bedacht. Ik hoop uiteraard dat iedereen in omgeving Rotterdam eraan mee wil doen en dat iedereen die niet kan helpen het berichtje toch wil delen met anderen, zodat zoveel mogelijk mensen ervan op de hoogte zijn. In het winkelcentrum Alexandrium is een spaarprogramma actief waarbij je voor elke euro aan boodschappen punten spaart. Deze punten heten Ups en je kunt ze inleveren voor gratis producten. Helaas stopt het sparen van de punten over een paar dagen en kun je ze nog maar inwisselen tot eind mei. Veel mensen blijven dus met punten zitten die ze straks niet meer kunnen uitgeven.

Een van de acties waarvoor je de punten kunt inleveren is voor een gratis appeltaart bij de Hema. En nu dachten Sander en ik: hoe geweldig zou het zijn als iedereen zijn Ups in zou leveren voor gratis appeltaart(en) en die bonnen dan inlevert bij een stichting die ervoor zorgt dat deze bonnen terecht komen bij mensen die leven onder de armoedegrens, zodat deze mensen ook eens een lekkere appeltaart kunnen halen?!

We hebben dus contact opgenomen met Stichting Samen Voor Elkaar, een stichting die mensen helpt die onder de armoedegrens leven. Zij vonden het ook een erg leuk idee en willen er graag aan meewerken.

Heb jij dus nog Ups over en wil je graag één of meerdere appeltaarten doneren aan Stichting Samen Voor Elkaar? Dan kun je de bonnen inleveren op het adres Roer 66, 3068LE in Rotterdam. Ook kun je de bonnen hier per post heensturen. Stichting Samen Voor Elkaar zal de bonnen dan weer uitdelen. 

Wij hebben zelf inmiddels 9 bonnen klaarliggen die richting de stichting gaan. Ik hoop dat er veel mensen zijn die ons voorbeeld willen volgen en die ook hun punten in willen leveren. Het is natuurlijk maar een druppel op een gloeiende plaat, maar ik hoop gewoon dat we veel mensen er blij mee kunnen maken. 

12 opmerkingen:

 1. Mag je briefjes in het winkelcentrum inleveren? Werkt altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoiets proberen we ook nog te regelen, inderdaad :)

   Verwijderen
 2. Probeer ook een streekblaadje te interesseren zodat ze een bericht plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Daantje, wat een lief idee van je. Stuur even een mailtje naar SBOredactie@gmail.com dan kunnen we het op de website van onze Bewonersvereniging in Oosterflank plaatsen. Onze wijkkrant komt begin mei uit. Misschien kan ik het ook daarin plaatsen. Kan ik ook op een andere manier contact met je krijgen?
  gr.Lidy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi dat jullie aan anderen denken. Vind dat Lot een goed idee heeft. Misschien zou je ook nog een berichtje in diverse kerken kunnen achterlaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Daantje, heb je mailtje al gelezen. Ik zal contact opnemen met diegene die hierover gaat. Succes met de actie. Lidy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi initiatief! Ik woon alleen te ver van Rotterdam vandaan om een appeltaart of zegels langs te brengen. Succes, hopelijk wordt de actie een groot succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi idee! Hopelijk kunnen jullie er veel mensen mee blij maken!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...