dinsdag 2 juni 2015

Het resultaat van een uurtje opruimen

Vanmorgen nadat ik mijn blogje had getikt en Tobias zijn fruit had gegeven ben ik toch maar aan de slag gegaan in de kinderkamer. Tussendoor mocht ik van mezelf af en toe even kijken of er nog reacties waren op mijn vorige blogje. Dit motiveerde me enorm om door te gaan!! En het heeft me ook wat inzicht gegeven in wat er nu precies misgaat thuis:

 1. Het belangrijkste: Ik neem te weinig tijd tussen de wisselingen van activiteiten. Bijvoorbeeld: om 5 uur ga ik altijd koken en mag Tobias Nijntje kijken op televisie. Maar vaak is hij dan om 5 uur nog aan het spelen en neem ik dus niet de tijd om samen met hem op te ruimen. Terwijl hij het wel kan, hoor! Want bij mijn ouders heb ik meer een stok achter de deur (het is tenslotte not done om daar weg te lopen en de troep die Tobias heeft gemaakt te laten liggen) en daar helpt hij ook altijd mee!
 2. Daarnaast toch echt teveel spulletjes!! Dus dat wordt binnenkort een keertje niet alleen opruimen, maar ook uitzoeken!!
Bij deze het resultaat:

Vooraf:Na het opruimen:En nu is het een kwestie van bijhouden! :) 

13 opmerkingen:

 1. Netjes! Lekker gevoel he?
  vrgr,
  Carolina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Netjes, als straks ook jouw woonkamer helemaal naar wens is, heb je ook veel meer zin om het hele huis iedere dag op te ruimen en gezellig te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Herkenbaar hoor, zelf doen is soms zoveel makkelijker. Of dan ga je door naar het volgende. Leuk kamertje trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je :D Dat zie ik nu zelf ook weer veel beter, nu het is opgeruimd :)

   Verwijderen
 4. Wat een mooi kamertje!
  Hier een flinke uitzoek-bui: alles wat niet meer leuk is, wat kapot is of wat te kinderachtig is gaat weg... best veel!

  En het geeft ruimte en er wordt hier opeens lief gespeeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dat jouw zoontje een heel mooi kamertje heeft. Ik moet hier dringend ook eens beginnen op te ruimen... je geeft me moed met dit blogje om in actie te schieten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het blijft toch altijd een terugkerend iets, dus het is belangrijk dat je een methode hebt gevonden die voor jou werkt. Inderdaad een leuke kamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een mooie kamer heeft Tobias. Heel herkenbaar die terugkering van rommelig speelgoed. Jullie hebben mooie opbergmogelijkheden, daar zijn we nog naar op zoek voor kleuter.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben benieuwd naar een foto van de huidige situatie! :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inmiddels weer hetzelfde als gister ;)

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...