zaterdag 12 december 2015

Extra salaris dankzij toeslagen

Doordat de klantenservice tot 12 uur ´s nachts open is en ook in de weekenden op volle toeren draait gelden er toeslagen op het salaris. Voor verschillende tijden gelden verschillende toeslagen die oplopen tussen de 33,3% en de 100% extra salaris. Op sommige tijden verdien je dus lekker dubbel! Dat is altijd mooi meegenomen en een extra motivatie om ook op wat minder fijne tijdstippen te gaan werken. Natuurlijk zijn er ook tijden dat je alleen het basis-salaris hebt, maargoed, dat zijn dan ook wel weer de fijnste tijden om te werken, vind ik....

Maar omdat ik toch wel regelmatig in het weekend een paar uurtjes meepak en ook wel eens ´s avonds werk had ik in November een aardig aantal uren met toeslag gewerkt. Ik heb even berekend hoeveel extra me dit heeft opgeleverd in totaal en heb hier toch een salarisverhoging van 10% door gekregen (over het totale salaris!). Dit is toch weer mooi meegenomen. :)

Naast de toeslagen ben ik in December ook wat extra uren aan het werken. Het is rond de feestdagen natuurlijk bij alle winkels topdrukte, dus ook bij ons. Zodoende pak ik af en toe wat extra uurtjes mee.

Allemaal extra geld wat we straks grotendeels in de hypotheek en in Disneyworld kunnen steken!

9 opmerkingen:

 1. Mooi zeg!! Dan schiet dat ineens vast een stuk harder op!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is het fijne van zo'n klein contract. Extra werken levert ook meteen extra geld op. Dus als je ergens voor wilt sparen of bijv schulden wil aflossen/hypotheek is dat heel motiverend.
  Super dat het zo kan! Gaan jullie deze maanden nog een extra aflossing doen of blijft het hierbij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ook bij fulltime werken kan overwerk of toeslag leuk wat opleveren hoor ;)

   Verwijderen
  2. Mijn man werkt regelmatig over maar helaas geen extra salaris. 'Hoort erbij' zeggen ze.

   Verwijderen
  3. verschilt per baan idd.. maar heeft niets te maken met klein of groot contract maar met je contract... ?? mn man heeft 38 urig contract, werkt er minimaal 50, vaak meer en krijgt elk overuur netjes uitbetaald.. gelukkig ook maar.. gaat om flink aantal uren, elke week weer, niet eenmalig.. 38 of 55 u gemiddeld..zou hij ook snel mee ophouden als hij t niet uitbetaald krijgt en dan heeft de zaak ook een probleem ;) maar scheelt nogal..1600 per 4 weken of 2000 ;)

   Verwijderen
 3. Je kan dat geld natuurlijk ook gebruiken voor je borstverkleining ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die krijg ik hoogstwaarschijnlijk gewoon vergoed. Ik doe het namelijk niet voor de lol, maar met een medische reden ;)

   Verwijderen
  2. Of voor fijne nieuwe bh's ;)

   Verwijderen
 4. Wat mooi meegenomen. Het is je gegund hoor en wat fijn dat je meteen weet waar aan te spenderen. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...