vrijdag 29 juli 2016

Kleine jongetjes worden groot...

Sinds vorige week zijn we begonnen met overdag de luier uitlaten. Vandaag was zijn eerste dag helemaal zonder ongelukjes. En hij begint ook steeds vaker zelf aan te geven dat hij naar de WC toe moet. Dat gaat dus de goede kant uit!! :)

Maar dat niet alleen: vandaag slaapt Tobias dan eindelijk ook zonder speen! We hadden het al een paar keer geprobeerd, maar tot nu toe tevergeefs. Hij weigerde om zonder speen te gaan slapen en het was dan echt drama. Daarom zijn we nu toch maar overstag gegaan met het verhaal van de spenenfee die zijn speentje komt ophalen vannacht en dan een cadeautje achterlaat. Vlak voor hij in slaap viel mompelde hij nog: 'wil speen... wat zit er in het cadeau?' ;)

Ik hoop dat hij morgenochtend zijn nieuwe autootje van Cars kan waarderen en dat het de moeite waard was om er zijn speen voor in te leveren :)


5 opmerkingen:

 1. Wat een Mooi koppie zeg!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij ziet er ook echt al groot uit!

  Mijn oudste was ook zeer gehecht aan haar speen. Ze heeft tot haar 4e jaar 's nachts een speen gebruikt. Ze liet de spenen toen op eigen initiatief achter bij mijn moeder, zodat ze er niet 's avonds weer naar kon grijpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap van hem, wat een lieverd om te zien.
  Gina

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)