maandag 14 november 2016

De voordelen van minion inkomsten

Sinds ik weer 'gewoon' aan het werk ben gegaan zijn mijn internet-inkomsten wat teruggelopen. Ik verdien(de) geld via verschillende online intiatieven, zoals:


 • Klezzer - geld verdienen met reviews schrijven
 • Roamler - een soort van mysteryshoppen
 • Textbroker - voor een klein bedragje teksten schrijven voor websites
Het afgelopen jaar zijn al deze inkomsten wat teruggelopen; ik heb er niet zoveel tijd meer voor en ook niet altijd evenveel zin in. Sommige dingen lopen nog wel leuk door, zoals Roamler en Klezzer. Doordat een aantal mensen lid zijn geworden via mij ontvang ik elke keer dat zij iets schrijven of een opdracht uitvoeren en klein percentage van hun inkomsten. Dat loopt nog best leuk op. Ik noem dit mijn 'minion inkomsten'. ;)Ondanks dat ik er dus weinig mee doe zie ik zeker wel voordelen van internet-inkomsten ten opzichte van inkomsten uit werken in loondienst:
 • Je kunt het in veel gevallen uit laten betalen wanneer je het zelf wilt; je hoeft niet te wachten tot de maandelijkse betaaldag, maar kunt er ook voor kiezen om het uit te betalen als je even krap zit. Of om het juist op te sparen voor een later tijdstip.
 • Ook kun je 'werken' wanneer je maar wilt en zoveel je maar wilt. Niemand die je erop aanspreekt als je een weekje geen opdrachten doet. 
 • Je hebt geen kinderopvang nodig. 
 • Als je dus bij sommige spaarprogramma's mensen hebt die zich via jou aanmelden, dan hoef je zelfs helemaal niets te doen en kun je slapend rijk worden. ;)
Wie weet ga ik in de toekomst wel weer wat meer zelf doen met online inkomsten, maar voor nu hou ik het even bij mijn 'minion inkomsten'. :)

6 opmerkingen:

 1. Dit soort inkomsten zijn inderdaad mooi!! En dan vooral van het type waar je écht niets voor hoeft te doen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Herkenbaar! Ik heb ook veel minder tijd voor enquêtes etc. Helaas geen inkomsten terwijl ik slaap...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn mooie inkomsten inderdaad! Ik vind echter dat je er vaak wel veel tijd in moet stoppen voor het echt wat oplevert. Gewoon werken (in loondienst) is lucratiever heb ik het idee... Maar voor de kleine extraatjes is dit wel heel leuk. Hoeveel heb jij er nu mee verdiend dit jaar?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Loondienst is absoluut lucratiever ;) Ik verdien denk ik zo'n 30 euro per maand met dingen als Klezzer en Roamler en Euroclix alles bij elkaar opgeteld...

   Verwijderen
 4. Leuk genoemd deze manier van inkomsten. En de kleine beetjes maken groot.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)