zaterdag 30 juni 2018

Airmiles vervallen

Airmiles van 5 jaar of ouder komen binnenkort te vervallen. Als je dus Airmiles spaart is het handig om even te bekijken of je er nog iets van kunt kopen, anders is het best jammer als je een hoop Airmiles kwijtraakt!

Je kunt je Airmiles tegenwoordig ook inwisselen bij Bol.com of Albert Heijn. Bij Bol is het zo dat je voor 200 Airmiles €1 korting krijgt op een aankoop. Bij Albert Heijn kun je 1.000 Airmiles inwisselen voor €5 korting, als je de Airmilespas hebt gekoppeld aan een bonuskaart, tenminste.

Natuurlijk is er ook nog de mogelijkheid om de punten te doneren aan een goed doel, als je echt niet weet wat je ermee wilt doen. Dat zou ik in elk geval veel liever doen dan de punten maar verloren laten gaan!

Zelf hoef ik me trouwens geen zorgen te maken. Ik ben vorig jaar pas begonnen met het sparen van Airmiles. Erg snel gaat het niet, maar ik heb het gekoppeld aan mijn bonuskaart, dus als ik bij Albert Heijn winkel krijg ik automatisch punten en wie weet kunnen we die ooit inwisselen voor iets leuks :)

Hebben jullie nog Airmiles van 5 jaar geleden staan?

4 opmerkingen:

  1. Ik heb er slechts 2600 staan. Dus misschien net genoeg om iets kleins uit te kiezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn schoonouders wel en wij 'kochten' heel wat,lees mijn blog van afgelopen week maar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb het meteen aan mijn dochter doorgegeven die heeft de kaart van mijn moeder, haar oma, geerfd en ik gebruik de tweede kaart.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)