zondag 24 juni 2018

Mijn eerste lijk is gelukkig vers.

De afgelopen weken heb ik niet zoveel gelezen als ik had gewild. Ik ben vooral veel bezig geweest met het lezen van mijn theorieboek. Gelukkig ben ik vorige week geslaagd, dus inmiddels ben ik weer lekker aan het lezen.


Mijn eerste lijk is gelukkig vers - Pascale Bruine
Dit boek las ik in de categorie "boek over een interessante vrouw", omdat het me erg interessant leek om te lezen over wat een vrouwelijke officier van justitie allemaal meemaakt. Ik vond het een erg interessant boek dat me soms ook erg wist te raken. De schrijfstijl vond ik wat minder, maar het is zeker een aanrader als je benieuwd bent naar het rechtssysteem in Nederland. Ik geef het 3 sterren.Verder gaat het gelukkig goed met lezen. Ik heb inmiddels al 53 boeken gelezen, maar ze passen niet allemaal binnen de categorie├źn die ik voor de reading challenge heb. Ik heb het aantal boeken dat ik wilde lezen dus al bijna gehaald, maar of deze challenge ook nog helemaal volkomt, dat weet ik niet. Ik ga mijn best doen. ;) Ik vind lezen sowieso heerlijk, dus het voelt zeker niet als moeten.

3 opmerkingen:

 1. Wat ee geweldige titel voor een boek, maakt mij nieuwsgierig. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De titel vind ik briljant. Je wordt gelijk nieuwsgierig! Ik lees veel te weinig. Inmiddels m’n e-reader er weer bij gepakt en de deal (met mezelf) dat de tv en telefoon minder aan mogen.

  Kleine kanttekening: het is strafrechtsysteem. Rechtssysteem omvat nog veel meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is nog eens een zin die de interesse wekt en je het boek intrekt : )
  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...