dinsdag 23 juli 2019

Jeugdvakantieland

Gister zijn we met Tobias en een van zijn beste vriendjes naar Jeugdvakantieland in Ahoy geweest. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement in Rotterdam voor kinderen. Je kunt er vanalles doen. Van schminken tot knutselen, van springkussens tot een behendigheidsparcours. Het was allemaal erg leuk.

Met de Rotterdampas konden we voor €2 per persoon naar binnen,dat maakte het natuurlijk nog eens extra leuk. En na afloop hebben we ook nog eens een gratis ijsje gehaald met het jeugdvakantie-paspoort. Zo sparen we weer wat geld uit voor onze grote vakantie... En we hebben een hartstikke leuke dag gehad.

Ahoy heeft prima airconditioning trouwens. Dus mocht je de warmte even helemaal zat zijn: Jeugdvakantieland is een aanrader!

3 opmerkingen:

  1. Dat klinkt erg leuk, al was het mar vanwege de airconditioning ; )

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een ideaal, budgetvriendelijk en uitermate geschikte activiteit voor alle kleintjes en hun ouders (met dat tropische weer van de aankomende dagen)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuk!! mijn kids zijn gister (dinsdag) met oma (en volgens mij ook met tante en neefje) geweest!! :D

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)