dinsdag 15 september 2020

Thuis vanwege coronatest

 Gistermiddag kregen wij een email van school: de juf is ziek. Keelpijn. Ze kon vandaag terecht voor een corona-test, helemaal in Roosendaal! Daarom was de klas gister al overgenomen door een andere juf. De rest van de week was het ook gelukt om iemand te regelen voor de klas, behalve op woensdag. Dus werd ons verzocht om de kinderen op woensdag thuis te houden. Alleen voor kinderen met ouders die een essentieel beroep hebben is er opvang mogelijk, net als vorig schooljaar.

Het zal denk ik nog wel vaker voor gaan komen dat de kinderen één of een paar dagen thuis moeten blijven vanwege verkoudheidsklachten van de juf óf natuurlijk van zichzelf. Gelukkig loopt Tobias met lezen behoorlijk voor en ook rekenen vindt hij tot nu toe erg gemakkelijk. Dus een dagje school missen, daar maak ik me niet zoveel zorgen over. En hopelijk wordt hij ook niet te vaak verkouden dit jaar. 

De kinderen die wat meer moeite hebben met de stof krijgen zo wel een steeds grotere achterstand. Hopelijk zal het dus niet te vaak voor gaan komen. Maar wij gaan morgen gewoon genieten van een spontane extra vrije dag. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)