maandag 18 januari 2021

Crazy 88

 Doordat de Scouting momenteel niet doorgaat hebben ze bij Scouting iets leuks bedacht: 'crazy 88'. Dit zijn allemaal kleine opdrachtjes die de Scouts thuis kunnen uitvoeren. Elke opdracht is een bepaald aantal punten waard, en wie aan het eind de meeste punten heeft gehaald kan een prijsje verdienen. 


Sommige opdrachten zijn gewoon grappig, andere wat meer om nieuwe dingen te leren. Een van de opdrachten is bijvoorbeeld: maak een filmpje van jezelf terwijl je jouw naam spelt in het hand alfabet. Dat is voor ons natuurlijk niet zo lastig, aangezien ik vorig jaar mee heb gedaan aan de gebarenchallenge (die ik overigens nog niet af heb, maar de les over het hand alfabet heb ik wel gedaan!). 


Ik ben erg blij met die opdrachtjes in elk geval, want ik merk dat de inspiratie voor dingetjes die we thuis kunnen doen wel weer een beetje op begint te raken eigenlijk. ;) 

1 opmerking:

  1. Leuk! Wij aantal weken geleden als digitaal uitje gedaan met werk. We hadden 5 teams. In het beginnwas niemand echt te porren maar op een gegeven moment kwam iedereen los.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)